transportmessen banner
transportmessen banner
transportmessen banner

 

H.P. Therkelsen får ny direktørNy administrerende direktør i H.P. Therkelsen Michael Riis (tv.) sammen med Peter Therkelsen, der fremover skal være koncerndirektør for de tre selskaber.

H.P. Therkelsen får ny direktør

Den 1. juni får sønderjyske H.P. Therkelsen ny administrerende direktør. Det er 51-årige Michael Riis, der overtager posten efter Peter Therkelsen, der er fjerde generation i den sønderjyske transportvirksomhed

Michael Riis bliver ny direktør i H. P. Therkelsen, hvor Peter Therkelsen fremover skal indtage rollen som koncerndirektør og varetage koncernens overordnede strategiske udvikling.

Michael Riis, der har været ansat i Royal Greenland siden 2008, tiltræder jobbet som administrerende direktør i H.P.Therkelsen den 1. juni. Baggrunden er et ønske om at styrke koncernens fremtidige udvikling.

- Jeg er utrolig glad for, at Michael Riis, som jeg har kendt gennem mere end 10 år, har sagt ja til at overtage posten som administrerende direktør hos os. Michael har en solid strategisk og taktisk ledelseserfaring, samtidig med han er stærk inden for organisatorisk udvikling og digitalisering, hvilket er to fokusområder for os, siger Peter Therkelsen.

Også Michael Riis venter sig meget af det nye job i Padborg:

- At blive direktør i H.P. Therkelsen var en mulighed, som jeg absolut ikke kunne sige nej til.  Set ude fra oplever jeg en helt speciel H.P. Therkelsen-ånd, som især er kendetegnet ved et meget nærværende kundefokus og en meget høj grad af leverancekvalitet. Min opgave bliver først og fremmest at fastholde de gode værdier i firmaet og samtidigt sikre, at virksomheden fortsat videreudvikles til fremtiden. Den opgave glæder jeg mig til at løse i samarbejde med familien og ikke mindst det stærke team af medarbejdere og ledere.

Michael Riis er oprindeligt uddannet i transportbranchen, det nye job hos H.P. Therkelsen er derfor på flere måder en tilbagevenden til rødderne.

Koncernen styrkes

Med en ny administrerende direktør for det danske selskab, tiltræder Peter Therkelsen en ny stilling i H.P. Therkelsen som koncerndirektør, og dermed styrkes koncernen som helhed med direktørskiftet. Koncernen omfatter tre selskaber - det danske, et tysk og et i Polen.

- Transportbranchen er en branche i stor udvikling i disse år, og der er behov for, at vi også som koncern skaber synergier og sikrer, at vi også i fremtiden er toptunede og relevante, også i det internationale transportmarked. Det bliver derfor mit hovedfokus som koncerndirektør - samtidig med, at jeg kan være garant for, at de stærke værdier, en familieejet virksomhed som H.P. Therkelsen står på, og måden vi gør ting på, gennemsyrer alle vores selskaber, siger Peter Therkelsen.

-hawin

 

 

Læs mere om lagerhoteller

6/5 2020
  • Thanex

    Thanex

    Lagerløsninger til alle brancher
  • Dansk Niels Bo

    Dansk Niels Bo

    Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.