To gange 20 år hos DKI Logistics

To gange 20 år hos DKI Logistics

Både Preben Borregaard og Kent Mau har haft 20 år jubilæum i DKI Logistics, som de startede i samtidigt, da virksomheden blev stiftet 1. april 2001

Den 1. april var det 20 år siden, at administrerede direktør Preben Borregaard stiftede lager- og transportvirksomheden DKI Logistics A/S. 

Preben Borregaard startede sin karriere i 1973, da han kom i lære i speditionsafdelingen hos Wilhelm Chr. Bech, en anerkendt rederi- og skibsmægler. I 1979 blev speditionsafdelingen solgt til DFDS, og DFDS Transport A/S i Jylland blev etableret.

Som 25-årig var Preben Borregaard den yngste fuldmægtig i DFDS’ historie. Han blev siden underdirektør i DFDS Transport, inden han forlod virksomheden i forbindelse med salget til DSV. 

Dette blev startskuddet for DKI Logistics. Kollegerne Kent Mau og Kim Bundgaard fulgte med på rejsen, og de er stadig ansat hos DKI Logistics i dag. Siden 2001 har virksomheden udvidet medarbejderstaben til 260 fuldtidsansatte, og DKI Logistics har lokationer i Horsens, Køge og Herning. 

Preben Borregaards evne til at skabe gode, vedvarende relationer til sine kunder har været en vigtig byggesten for DKI Logistics. Ligeledes er Preben Borregaard innovativ, og han finder altid løsninger, der opfylder den enkelte kundes behov. Preben Borregaard er stadig administrerende direktør i DKI Logistics, og der er planer om fortsat vækst og effektivisering med udgangspunkt i automatiserede systemer og logistikløsninger.

Kent Mau var, som nævnt, den allerførste, der blev ansat i virksomheden, da Preben Borregaard stiftede virksomheden. De kendte hinanden fra DSV, hvor Preben Borregaard var underdirektør, og Kent Mau var formand for et team af lagerfolk.

Hos DKI Logistics var Kent Maus første titel lagerchef. Gennem årene har han været med til at se virksomheden vokse fra den lille håndfuld ansatte, der begyndte sammen, til i dag 250 fuldtidsansatte. Der er snart sagt ikke den del af virksomheden, Kent Mau ikke har haft fingrene med i.

I dag har han titel af produktionschef med blandt andet ansvar for alt materiale, alle bygninger og alt vedligehold. DKI Logistics har 250.000 kvadratmeter under tag fordelt på 500.000 kvadratmeter grund. Desuden er han med til at optimere på virksomhedens processer, så de forskellige forretningsområder udvikles bedste muligt. Endelig er han også med, når der skal beregnes tilbud.

-hawin

 

Læs mere om lagerhoteller

4/5 2021