Knapp automatiserer Exertis CapTechs ny lagerKnapps OSR shuttle spiller hovedrollen i Exertis CapTechs nye lager i Mölndal i Sverige.

Knapp automatiserer Exertis CapTechs ny lager

Et nyt lager med Knapps OSR shuttle-system effektiviserer processerne i Exertis CapTechs nye lager i Mölndal i Sverige

Exertis CapTech er en af Nordens største distributører af IT, Large Display og Entertainment (spil, film, bøger og legetøj). Siden starten af 1996 har man haft haft øget vækst og havde i 2016 en omsætning på 1,8 milliarder svenske kroner, med distribution fra hovedlageret i Göteborg. De seneste års øgede omsætning gør at lagerets nuværende kapacitet ikke slår til i forhold til den forventede fremtidige vækst. Derfor bygger man nu et nyt automatseret lager på 19.000 kvadratmeter i Mölndal.

- Skridtet til en mere effektiv håndtering på lageret med enklere arbejdsprocesser har gjort valget af en højautomatiseret løsning nem. Vore ejere har støttet os helhjertet i dette og vi får nu et lager, som gør det muligt langt ud i fremtiden at ekspandere og udføre vore leverancer med væsentligt lavere ekspeditionsomkostninger end tidligere, siger CEO i Exertis CapTech, Daniel Johnson.

Lageret er bygget op omkring Knapps OSR shuttle-system. Det udgør drifkraften og løsningen suppleres med Pick it Easy plukstationer, som optimerer pluk direkte i emballagen, som så forsegles automatisk før distribution og levering. Indlagring sker både i plastkasser og i leverandørernes egne æsker. Det giver mulighed for at levere både stykvis og i originale æsker og kasser uden unødig håndtering og ompakning.

- Eter en analyse og evaluering af forskellige teknikker faldt valget på en shuttleløsning fra Knapp, som havde både gode referencer og var en fleksibel helhedsløsning med god service til en attraktiv pris, siger Magnus Gustafsson, teknisk chef i Exertis CapTech.

-hawin

Læs mere om lagerstyring

28/2 2017