KoRo opskalerer deres e-handel med hjælp fra Descartes

KoRo opskalerer deres e-handel med hjælp fra Descartes

Corona-pandemien har medført flere udfordringer for virksomhederne, herunder øget pres på e-handel. Det tyske selskab KoRo Handels, der leverer kvalitetsmad direkte fra producent til forbruger, har derfor implementeret Descartes specialtilpassede WMS til e-handel, der gør det muligt at forbedre og effektivisere deres e-handel

KoRo Handels GmbH er en tysk startup-virksomhed inden for fødevaresektoren, der tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsmad direkte fra producenten til slutbrugeren. Nu vælger virksomheden Descartes WMS til e-handel for at blive bedre til at håndtere kundernes øgede efterspørgsel.

- Covid-19-pandemien har medført stigende efterspørgsel blandt vores kunder. Vores løsning kunne ikke håndtere den store stigning, hvilket medførte forsinkede leverancer, og at vores kundeserviceafdeling blev invaderet med spørgsmål og bestillinger. Vi havde derfor akut behov for en ny løsning, og på kun 30 dage lykkedes det os at implementere Descartes WMS til e-handel.

- Derfor kan vi nu håndtere den øgede efterspørgsel og forbedre kundetilfredsheden. Nu udsender vi cirka 30.000 pakker pr. måned, og selv på de mest intensive dage sendes pakkerne afsted samme dag, siger proceschef hos KoRo, Biggy Le.

WMS automatiserer hele e-handelsprocessen

Descartes WMS til e-handel automatiserer hele e-handelsprocessen – fra den indledende varemodtagelse til levering og returhåndtering.

Den hurtige implementering gør det muligt for små og mellemstore forhandlere at opskalere deres virksomhed og håndtere det stigende behov for e-handel.

- Vi er glade for, at vores løsning hjælper KoRo til at forbedre kundeoplevelsen, reducere arbejdsbelastningen og øge antallet af vellykkede leverancer. Vores e-handelsløsninger kan nemt tilpasses kundernes unikke og komplekse krav og integreres med et bredt udvalg af interne systemer, indkøbskurve og markedspladser.

- Dermed kan forhandlere opskalere deres e-handelsvirksomhed på en lønsom og smidig måde, siger Dirk Hashke, VP & General Manager E-commerce hos Descartes.

-hawin

Læs mere om lagerstyring

8/3 2021