Ledelse i en dynamisk hverdag

Ledelse i en dynamisk hverdag

Netværk for Lagerchefer gør tirsdag den 11. oktober deltagerne klogere på hvordan, man styrker sine ledelseskompetencer. Det sker på online-netværksmødet fra klokken 10.00 til 11.00

I en travl og til tider hektisk hverdag, kan det være svært, at få tid til at lede sine medarbejdere. Når en stor del af fokus ligger på at skabe resultater, er det vigtigt at der er styr på processerne på ’gulvet’, og at man bringer de rigtige ledelsesværktøjer i spil.

Det kan nemlig skabe rammerne for et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne samtidig er effektive og udfører opgaverne sikkert.   

Men hvordan er det lige, man får styrket sine lederegenskaber og får sat dem i scene på en konstruktiv måde?

Det vil ledelsescoach Berit Becker Nielsen gøre deltagerne klogere på, når hun i Netværk for Lagerchefer holder oplægget ’Ledelse i en dynamisk hverdag’.

Under mottoet ’Der hvor du har dit fokus, skaber du sine resultater’, kommer Berit Becker Nielsen blandt andet ind på:

* Hvad der kendetegner den succesfulde og handlekraftige leder i en dynamisk hverdag.

* Hvad der skal til, for at kunne lede medarbejdere gennem en hektisk og til tider uforudsigelig hverdag, samtidig med der skal skabes resultater.

* Og hvad skal der til, for at kunne lede sig selv gennem den hektiske hverdag.

Oplægget giver mulighed for at stille spørgsmål til Berit Becker Nielsen, og til at dele egne ledelseserfaringer med de øvrige lagerchefer, der deltager i netværksmødet.

Lidt om indlægsholderen

Berit Becker Nielsen er professionel coach og transformationsfacilitator. Hun har mere end 25 års erhvervserfaring med arbejde i både den offentlige- og den finansielle sektor.

De 10 af årene har været i lederstillinger blandt andet som uddannelseschef, hvor hun har arbejdet med udvikling og undervisning af ledere, medarbejdere, teams og kunder..

De sidste 11 år har hun været selvstændig med virksomheden Look4Options, hvor hun primært arbejder med at coache ledere.

Tilmelding og yderligere information om Netværk for Lagerchefer finder du HER

-hawin

 

 

Læs mere om lagerstyring

3/10 2022