Logimatic IDS og Roima Intelligence slår sig sammen Logimatic IDS’ administrerende direktør og kommende direktør for Roima Denmark Karsten Bangshaab (tv) ser sammen med Roimas CEO Markus Kalalahti frem til et godt samarbejde.

Logimatic IDS og Roima Intelligence slår sig sammen

Logimatic IDS A/S, kendt for logistik- og lagerstyringssystemet LOGIA, bliver en del af den finske Roima Intelligence gruppe. Logimatic IDS vil hermed danne basis for selskabet Roima Denmark, og sammen vil Roima og Logimatic IDS opnå en nordeuropæisk førerposition som leverandør af softwareløsninger til logistik og Supply Chain. Roima Intelligence køber aktierne i Logimatic IDS, og de tidligere ejere investerer i Roima Intelligence

Del artiklen på

Der er et nyt væksteventyr under opsejling i Aalborg. Logimatic IDS og Roima Intelligence slår sig nemlig sammen.

Logimatic IDS A/S blev grundlagt i 1997 og er blandt de førende danske specialist i lagerstyringssoftware (WMS), der betjener detail-, engros- og produktionsvirksomheder samt hospitaler og hoteller.

Logimatics softwaresystemer og ekspertise supplerer samtidig Roimas software- og produktpalette godt. 

Begge virksomheder styrker deres kunder i at opnå mere bæredygtige resultater gennem digitalisering ved at optimere og automatisere deres processer.

Siden etableringen i 2014 har Roima fulgt en kontinuerlig vækstplan og er nu sammen med Logimatic IDS et af de største uafhængige industrielle softwarehuse i Norden med tæt på 40 millioner euro i omsætning.

I dag betjener Roima over 300 kunder og hjælper med at øge deres konkurrenceevne gennem mere effektiv drift og bedre kvalitet.

Den nye afdeling med lokal tilstedeværelse i Danmark er et vigtigt skridt i Roimas ekspansion i Nordeuropa.

Ved at forene kræfterne kan Roima og Logimatic IDS tilbyde kunderne adgang til logistik- og produktionssoftware, som er unikke på europæisk plan.

- Vores ambition er at blive Nordeuropas førende leverandør af software til styring af logistik og Supply Chain. I dag er vi godt etableret i Finland og i Sverige.

- Med LOGIA, der er udbredt i Danmark og Norge, kan vi opnå stor synergi både produktmæssigt og markedsmæssigt til fordel for vores kunder.I begge virksomheder er vores eksperter førende fagfolk, og der er et godt match i kultur og kundetilgang. Det giver et godt afsæt for, at vi kan vokse sammen, fastslår Roimas CEO Markus Kalalahti.

- Vi ser frem til de nye muligheder, vi opnår med denne aftale, hvor vi sammen med Roima kan udvide og accelerere væksten yderligere. Vores løsninger komplementerer hinanden godt, både hvad angår funktionalitet og teknologi, hvilket giver vores kunder adgang til et endnu bredere udvalg af integrerede løsninger.

- Med vores væksteventyr, der yderligere tager fart, får vi brug for endnu flere talenter inden for softwareudvikling og projektledelse, fortæller Logimatic IDS’ administrerende direktør og kommende direktør for Roima Denmark Karsten Bangshaab.

-hawin

Læs mere om lagerstyring

2/3 2022