Tasklet Factory fejrer 10 års jubilæum med øget, global vækstTasklet Factorys mobile WMS-løsning kan bruges både on- og offline. Det har fjernet betænkelighederne ved digital lagerstyring i mange virksomheder, hvor det trådløse netværk ikke altid er stabilt.

Tasklet Factory fejrer 10 års jubilæum med øget, global vækst

Softwarevirksomhedens WMS-system understøtter kundernes krav om lagerstyring med færre fejl, højere effektivitet og hårdfør hardware

Af Lisbeth Petersen

På et marked med stadig flere udbydere af mobile løsninger til lagerstyring har Aalborgvirksomheden Tasklet Factory flere gode grunde til at fejre 10 års jubilæum i år.

Siden softwareingeniør Peter List udviklede sit eget Warehouse Management System, som kan kobles op med de mest anvendte NAV eller AX-økonomisystemer fra Microsoft Dynamics, har virksomheden indtaget stadigt flere brancher.

Hvor det hele begyndte med et lille lagerstyringssystem til sygehusapoteket i Aalborg, er kunderne i dag fordelt på mere end 30 lande og mange forskellige industrier som eksempelvis produktion, logistik og distribution.

Scannerløsningen understøtter alle tænkelige lagerfunktioner fra varemodtagelse, læg-på-lager, pluk, optælling, flytning, placeringsindhold, find-vare, juster-antal, varekrydsreference, erstatningsvare, udskrift og forsendelse.

Og det nyeste halvårsregnskab melder om omsætningsstigning på 48 procent i forhold til året før.

Nyt kontor i USA

Det er især de seneste fire år, verdensmarkedet har fået øjnene op for det danske system.

Marianne Berg Eisenhardt blev i 2014 ansat til at styrke salgsafdelingen og sikre en solid vækst, således at resten af organisationen fortsat kunne koncentrere sig om at videreudvikle nye smarte features til hovedproduktet. Og det har givet pote.

- Vi har fået skabt stor vækst på alle markeder og i særdeleshed i Danmark, Sverige, England, Australien, Holland og New Zealand. Og nu har vi planer om at åbne et kontor i USA, hvor vi hidtil alene har været repræsenteret gennem vores Microsoftpartnere, men hvor vækstmulighederne er virkelig gode især på AX platformen, som amerikanske virksomheder benytter sig af, siger Marianne Berg Eisenhardt, og fortsætter:

-  En fællesnævner for vores mange forskellige kunder er, at det er virksomheder med behov for valide informationer om deres lager, og at de har nul-tolerance over for fejl. En anden væsentlig faktor er, at de alle har brug for at få optimeret deres lagerprocesser, hvilket vil sige, at de ønsker at arbejde mere effektivt, minimere fejl, øge produktiviteten og dermed spare tid og penge.

Brugervenlighed og kvalitetshardware

En af de vigtigste årsager, til at stadigt flere virksomheder vælger WMS-systemet fra Aalborg, er, at det er skabt med en let og intuitiv brugergrænseflade.

-  Vi plejer at sige, at en lagermedarbejder skal kunne finde ud af at bruge scanneren efter at have haft den i hånden i fem minutter, og uden at have læst i manualen, fortæller Marianne Berg Eisenhardt.

Selv om Tasklet Factory primært er en softwarevirksomhed, har strategien fra starten været at udvikle en samlet og brugervenlig plug-and-play løsning. Derfor kan lagerscannerløsningen implementeres online af kundevirksomhedens egne Microsoftpartnere på få dage.

 

Det tager kun to dage at implementere systemet i en virksomhed og fem minutter for en medarbejder at lære at betjene en scanner. Brugervenlighed er et af de parametre, Tasklet Factory scorer højt på hos kunderne, og medvirkende til virksomhedens store vækst.

Og når det gælder hardwaren, samarbejder Tasklet Factory kun med kendte highend producenter som f.eks. Honeywell/Intermec og Zebra/Motorola.

- Det kan være uhyre vanskeligt at gennemskue de mange forskellige konfigurationer, en virksomheden har behov for. Og indkøb af mobile enheder er et længerevarende forhold, da scannerne typisk holder mellem tre og fem år i drift. Derfor kan det godt betale sig at investere lidt tid i at finde den helt rigtige enhed, når man har valgt sin lagerscannerløsning, og vi rådgiver vores kunder individuelt, alt efter om de skal bruge kort-eller langdistance scannere, om scannerne skal bruges i køle- og fryserum, tåle støv og snavs, eller om de skal bruges til håndfrie operationer mv., siger Marianne Berg Eisenhardt.

Hun understreger, at det er teamarbejde, som ligger til grund for virksomhedens ekspansion i hele verden.

- Det faste hold på 20 medarbejdere i Aalborg udgør hele dna’et i Tasklet Factory, og uden dem ville virksomheden ikke være, hvor den er i dag, siger Marianne Berg Eisenhardt.

 

 

 

 

 

 

Læs mere om lagerstyring

13/4 2018