Kompromisløs portløsning effektiviserer driften

Kompromisløs portløsning effektiviserer driften

Høj hastighed og høj isoleringsevne er sammen med driftssikkerhed og reduceret vedligehold med til at gøre den nye hurtigport fra ASSA ABLOY, RR5000, eftertragtet i produktions- og logistikindustrien

For at imødekomme stigende driftsmæssige krav i industrien tilbyder ASSA ABLOY med RR5000 en ny hurtigport, der giver den ultimative hastighed, isolering og effektivitet.

Indgangsløsningen kombinerer hastigheden fra en hurtiggående port med den termiske ydeevne fra en ledhejseport.

Man behøver med andre ord ikke at gå på kompromis med kombinationen af effektiv drift, godt arbejdsmiljø og reducerede energiomkostninger. 

Minimalt energitab

I både produktions- og handelsvirksomheder og i logistikindustrien spiller porte en kritisk rolle. De sørger for stabil og sikker drift, forbedrer arbejdsmiljøet og skaber på den måde forudsætninger for en effektiv produktion.

I en tid hvor mange virksomhederne er under stigende pres for at forbedre bygningens ydeevne og energieffektivitet, er ASSA ABLOYs nye port et af svarene på, hvordan man tager udfordringerne op.

Ydeevnen er i topklasse og sørger for, at logistik- og industrivirksomheder lever op til kravene og bringer logistikprocesserne op på et helt nyt niveau.

Med en fuld 50 millimeter isolering leverer ASSA ABLOY RR5000 maksimal termisk adskillelse med minimalt energitab og ingen kondens.

Hurtig åbnehastighed på op til 2,2 meter i sekundet hjælper med at opretholde termisk ydeevne og et hurtigt og sikkert trafikflow med truck ud og ind ad portene. De isolerede paneler og sidekarme holder samtidig indeklimaet helt stabilt.

Reduceret vedligeholdelse

Højt energiforbrug er en stigende udfordring for store, energislugende anlæg i lager- og logistikvirksomheder. Derfor er ASSA ABLOY RR5000 designet til at opfylde strenge grønne bygningsregulativer.

Ifølge ASSA ABLOY selv tilbydes den laveste U-værdi i sin klasse ved 1,28 W/mK i henhold til EN12428*. På den måde er det muligt at reducere CO2-udledningerne, optimere energieffektiviteten og spare på driftsomkostningerne.

I travle logistik- og produktionsmiljøer er nedetid og stillestående porte kritiske faktorer. Her er reduceret vedligeholdelse derfor en nøgleprioritet.

For at understøtte dette har ASSA ABLOY RR5000 et enkelt V-drevs design med færre komponenter. Det muliggør nem vedligeholdelse og forhindrer, at panelerne rører ved hinanden under drift.

Det gør tillige porten hurtig, støjsvag og mindre følsom over for slitage.

-hawin

    

*Beregning baseret på en 5x4,7 m ASSA ABLOY RR5000 

    

    

ASSA ABLOY RR5000 i korte træk:

  • Fuld 50 mm isolering 
  • Maksimal termisk adskillelse 
  • Minimalt energitab 
  • Åbnehastigheder på op til 2,2 m/s 
  • Isolerede paneler og sidekarme 
  • Laveste U-værdi i sin klasse 
  • Enkelt V-drev-design

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs mere om porte

31/5 2021