Nyt hovedkontor øger Novoferms synlighed 

Nyt hovedkontor øger Novoferms synlighed 

I starten af året flyttede Novoferm sit hovedkontor fra Toftlund til Odense, hvor de nye lokaler rummer salg, administration og ledelse. Her er der også blevet plads til showroom med udstilling af døre, porte og logistiksystemer 

Af Hans Windeløv 

Novoferm har eksisteret i Danmark siden 2003, og hidtil har hovedsædet ligget i det sønderjyske. Siden 1. januar 2020 er det Odense, som er blevet centrum for administration, ledelse og for salget og den strategiske bearbejdelse af markedet.  

- De sidste seks-syv år har vi oplevet vækst vel projektmarkedet som i privatmarkedet. For at kunne bearbejde markedet endnu bedre og vinde nogle fordele har vi valgt at lægge hovedkvarteret i Odense, tæt på motorvejen. Og vi kan allerede, her lidt over et halvt år efter flytningen, mærke, at det har været den helt rigtige satsning, siger Anders Majland, administrerende direktør i Novoferm Danmark. 

Flytning har skabt synergi 
Som han forklarer, har Novoferm opgraderet salgsindsatsen med to nye sælgere. Den ene har Fyn og Sjælland som fokusområde, den anden Jylland.  

- Rent praktisk er det blevet noget nemmere at køre ud fra kontoret i Odense for at snakke med kunderne, og så komme hjem og bearbejde tingene. Det har rent organisatorisk betydet, at vores sælgere lettere kan komme ud i alle hjørner af Danmark. Faktisk oplever vi, at beliggenheden betyder rigtig meget. Både hvad den centrale geografiske placering angår og så det synlighedsmæssige. Vi er simpelt hen til stede i landskabet på en anden måde nu. Kunder og folk, vi snakker med, har nemmere ved at lægge vejen forbi og tage en snak med os og høre og se vores løsninger. Og vi har fået nogle rigtig flotte lokaler, hvor vi også kan diskutere projekter med vores kunder. Vi kan mærke, at hele den ændring, flytningen har skabt, har bidraget med noget synergi. Tingene spiller simpelt hen sammen på rigtig fin vis. Og på den måde er det altså rigtig positivt, at de målsætninger, vi har haft for den strategiske udvikling, er lykkedes, siger Anders Majland 

Totalleverandør til entreprenører og private 
Lager og logistik forbliver i Toftlund, og med det nye, store hovedkontor, placeret midt i Danmark, har Novoferm fremover to solide lokationer som grundlag for videreudviklingen af den tyske koncerns danske datterselskab.  

Novoferm er totalleverandør inden for porte, døre og automatik. Til B2B-markedet leverer Novoferm ståldøre, branddøre, brandporte, industrielle ledhejseporte, rulleporte, hurtigporte, logistiksystemer og et bredt udvalg af automatik. Projektmarkedet har trukket den største del af Novoferms vækst, men også salget af garageporte og dertilhørende automatik til private har været i vækst. Og den nye, centrale placering af hovedkontoret med gode udstillingsfaciliteter forventes at blive til gavn for såvel projekt- som privatkunder.  

Øget synlighed med udstilling centralt i Danmark 
Det nye hovedkontor ligger på Svendborgvej i Odense S, med tæt adgang til det danske motorvejsnet. Det består af 350 m2 med salgskontorer, administration og udstilling af Novoferms produkter. 

- Strategien for Novoferms udvikling herhjemme har været rigtigt grebet an, og jeg er sikker på, at vi med det nye hovedkontor har fået nogle rigtig gode rammer for den videre bearbejdning af markedet og de mange kommende opgaver og udfordringer, vi går i møde, siger Anders Majland 

Om Novoferm Danmark 
Novoferm Danmark er en del af Novoferm Group, som er en førende producent af garageporte, automatik, industrielle porte, stål- og branddøre samt logistiksystemer med hovedsæde i Tyskland. Novoferm Group omsætter for mere end € 600 mio. og beskæftiger mere end 3000 medarbejdere i Europa. 

 

Læs mere om porte

2/11 2020