Knapp effektiviserer Brødrene Dahls småpluk

Knapp effektiviserer Brødrene Dahls småpluk

Automatisk Robotpluk med Knapp's shuttles gør det muligt for Brødrene Dahl i Norge at reagere hurtigere på kundernes krav til fleksibilitet

Brødrene Dahl er en af Norges førende VVS-grossister med produkter fra badeværelsesmøbler til avancerede varmetekniske installationsprodukter og virksomheden har et stort centrallager uden for Oslo.

Brødrene Dahl har arbejdet med automatisering på lageret i lang tid, og med Knapp tager du nu det næste skridt med en avanceret shuttle. Systemet kombinerer god ergonomi via valg af 'Goods to Man' (Pick it Easy EVO) og en fuldautomatisk ordreplukning via en selvlærende robot (Pick it Easy Robot).

Løsningen inkluderer også Knapp's OSR-shuttle-teknologi (OSR EVO 2D), som det er let at opgradere med flere 'hestekræfter', blot ved at tilføje flere shuttles, flere 'rail-gange' eller begge dele, når behovet øges.

- Knapp har udviklet en rigtig god løsning, der giver os mulighed for at vokse og forbedre vores effektivitet. Vi får et værktøj, der gennem sin dynamik gør det muligt for os at reagere hurtigere på kundernes krav til fleksibilitet og også til at håndtere højere ordrevolumener med god kvalitet, siger Ingar Bystrøm, logistikdirektør i Brødrene Dahl

Anlægget bliver taget i drift i efteråret 2021.

-hawin

Læs mere om robotter & automatisering

2/7 2020