Scape Technologies satser yderligere på SMV-marked med ny miniplukker

Scape Technologies satser yderligere på SMV-marked med ny miniplukker

En helt ny, brugervenlig version af SCAPE Mini-Picker giver fleksibilitet og høj driftsikkerhed ved automatisering af manuelle pluk af emner. Plukkeren kan håndtere emner op til et kg med to forskellige gribere i samme applikation

Med lanceringen af SCAPE Easy-Picker i september introducerede Scape Technologies den lette, brugervenlige bin-pickerstartløsning til SMV' eller virksomheder uden erfaring i automatisering.

Nu er en brugervenlig version af SCAPE Mini-Picker næste trin i rækken af automatiserede bin-picker løsninger, der giver endnu mere fleksibilitet og funktionalitet og samtidig fastholder en unik høj driftsikkerhed, som kendetegner Scapes bin-picker løsninger. SCAPE Mini-Picker kan håndtere emner op til 1 kg med to forskellige gribere i samme applikation.

SCAPE Mini-Picker er såldedes en komplet bin-picking-løsning til mere avancerede opgaver og samtidig let at konfigurere og intuitiv at arbejde med, - også selv om man ikke har nogen erfaring med bin-picking. Opgraderingsmuligheden fra en SCAPE Easy-Picker til en SCAPE Mini-Pickerer dermed det næste trin i Scape Technologies bin-picker løsninger.

Pluk til kasser i enhver branche
Miniplukkeren kombinerer teknologien fra SCAPE high end løsning og viden om Scapes komplette systemer med enkeltheden og intuitiviteten fra SCAPE EasyPicker uden at gå på kompromis med pålidelighed, robusthed og brugervenlighed.

Løsningen anvender samme software som alle Scapes løsninger og tilbyder endnu flere muligheder for anvendelse af flere hardwaremoduler, som giver højere funktionalitet og fleksibilitet til alle slags manuelle pluk af emner i kasser i enhver branche.

 

SCAPE Mini-Picker udvides med en ekstra griber på robotarmens tool-unit. De to gribere - en sugekop - og en fingergriber kan anvendes i samme applikation og håndtere tungere emner op til 1 kg. Desuden er det muligt at bruge et ekstra kamera til orienteringskontrol af de plukkede emner, hvilket muliggør højpræcisionsgreb med fingergriberen, mens det stadig muliggør hurtige cyklustider for håndtering af emnerne. Dette gør SCAPE Mini-Picker velegnet til flere industrielle applikationer, der kræver præcis, hurtig levering af emner i maskiner, som f.eks. presser eller CNC-maskiner.

-lipe

Læs mere om robotter & automatisering

14/10 2020