Dachser Norway AS får ny Branch Manager

Dachser Norway AS får ny Branch Manager

Den 1. januar 2019 tiltræder Armend Krasniqi (33) stillingen som Branch Manager European Logistics for Dachser Norway

Fra den 1. januar 2019 bliver Armend Krasniqi Branch Manager på Dachser Norways kontor i Oslo. Han har 13 års erfaring fra logistikbranchen og har haft forskellige lederstillinger i sin hidtidige karriere.

- Jeg er utrolig glad for, at Armend Krasniqi har takket ja til stillingen som Branch Manager for Dachser Norway, siger René Sidor, Managing Director for Dachser Nordic.

- Trods sin unge alder har Armend stor og solid erfaring inden for logistikbranchen, og han er ligeledes en erfaren leder, som kan løfte opgaven og styrke vores markedsposition i Norge.

Armend Krasniqi startede sin karriere i logistikbranchen i 2003, hvor han blev trainee hos Tollpost Globe AS. Han har hele tiden haft fokus på transport og logistik, og han har en lederuddannelse fra BI Norwegian Business School.

Armend Krasniqi har tidligere bestridt stillinger som Department Manager for afdelingerne i Kolbotn og Oslo hos Tollpost Globe AS, hvor han var ansat, fra han færdiggjorde sin elevtid i 2005 indtil 2014, og efterfølgende skiftede til B.H. Ramberg AS. Her blev Armend Krasniqi direktør i 2016, og senest kommer han fra DB Schenker, hvor han var filialchef for Oslo-afdelingen.

-hawin

Læs mere om spedition

5/11 2018