Blue Water ekspanderer i KazakhstanThomas Bek, Global Director for Blue Waters Oil & Gas Division.

Blue Water ekspanderer i Kazakhstan

Firmaets stærke tilstedeværelse i den kaspiske region styrkes yderligere med åbningen af et nyt kontor i Atyrau, Kazakhstan

Blue Water Shipping har i mere end tyve år været til stede i den kaspiske region med egne kontorer i Aktau, Kazakhstan, Tbilisi, Georgien og i Baku, Azerbaijan. Hovedaktiviteten for Blue Water i denne region er transport og logistik til olie- og energisektoren.

Siden midthalvfemserne har firmaet været involveret i en lang række projekttransporter til regionen via det russiske flodsystem med søtransport, og også med vej- og lufttransport til regionen.
 
- Vi har udviklet stor ekspertise indenfor komplekse projekttransporter i det kaspiske område, og vi vil fortsat fokusere på at levere uovertrufne logistikløsninger til industrien. Derfor har vi besluttet at udvide vores tilstedeværelse med et nyt kontor i Atyrau. På denne måde vil vi være tættere på vores kunder og vores partnernetværk, udtaler Stewart Macdonald, Business Development Manager.
 
- Vores vidtspændende erfaring  med fortoldning indenfor denne region har tilført værdi til vores forretning indenfor transportprojekter og logistik, som til tider kan være en kompliceret sag. Vores toldteam er eksperter i at håndtere enhver udfordring til og fra regionen.
 
For øjeblikket står Blue Water for projektstyring af et stort transportprojekt for TCO – Future Growth-projektet i  Kazakhstan – i forbindelse med udviklingen og udvidelsen af Tengiz-oliefeltet i Kazakhstan.    
 
- Dette projekt har gjort det muligt for os at udvide vores ekspertise og kompetencer indenfor energisektoren, både i Kazakhstan og andre steder. Vi ser et stærkt setup i Kazakhstan som et naturligt fremskridt for us. Vi forudser yderligere vækst i energisektoren og dertil relaterede områder i regionen. På baggrund af vores viden og kvalifikationer ser vi os selv som en pålidelig transport- og logistikpartner, siger Thomas Bek, Global Director for Blue Waters Oil & Gas Division.  
 
Kontoret i Atyrau vil arbejde tæt sammen med Blue Waters kaspiske regionalkontorer samt firmaets globale  netværk af olie- og energikontorer.

-hawin
 

Læs mere om transport & distribution

14/6 2019
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Dansk Halbyggeri

  Dansk Halbyggeri

  Byggeri til erhverv og industri
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions