Digital flådestyring styrker biludlejning

Digital flådestyring styrker biludlejning

Det bliver nemmere at hente og returnere biler og varevogne fra Ford Motor Company hos Avis Budget Group i Europa. Mere end 4.000 Ford-biler og -varevogne hos Avis Budget Group forventes at være digitalt forbundne i 2019

Som en del af sin mission om at genopfinde udlejning har Avis Budget Group, Inc. i dag indgået en aftale med Ford Commercial Solutions om at digital-forbinde omkring 14.000 køretøjer fra Ford Motor Company i Avis Budget Groups europæiske bilflåde.

Digitalt forbundne køretøjer (også kaldet 'connected vehicles') giver Avis' kunder mulighed for at kontrollere hele udlejningsoplevelsen via Avis' mobilapp - herunder at vælge den type køretøj, de ønsker at leje, opgradere og forlænge udlejningen fra mobilen. Selv returneringen af et lejet køretøj er automatiseret, så kunder kan aflevere deres køretøjer med et enkelt tryk i Avis-appen.

Derudover vil de digitalt forbundne Ford-køretøjer levere værdifulde telemetri-data i realtid - herunder kilometertal, brændstofniveau og opdateringer om køretøjets tilstand. Det giver en hurtigere kundeservice, da Avis Budget Group kan analysere nødvendige køredata på kortere tid.

Ford Commercial Solutions leverer en integreret telematikløsning, som forenkler og effektiviserer måden, Avis Budget Group forbinder biler digitalt. Det reducerer typiske omkostninger og kompleksitet ved implementering af aftermarket-løsninger. Mere end 4.000 Ford-køretøjer i Avis Budget Group forventes at være digitalt forbundne inden udgangen af 2019 og yderligere 10.000 i slutningen af 2020.

- Efter den nylige annoncering af mere end 35.000 digitalt forbundne Ford-biler i USA er denne udvidelse af yderligere 14.000 forbundne køretøjer i Europa et bevis på vores partnerskab med Ford Commercial Solutions. Og en vigtig milepæl i vores ambition om at have en fuldt digitalt forbunden global flåde af køretøjer, siger Valerie Chenivesse, Fleet Services Director - International, Avis Budget Group.

- Digitalt forbundethed gør det muligt at øge vores effektivitet og levere en mere strømlinet, on-demand oplevelse for vores kunder. Det er fantastisk at arbejde sammen med en organisation, der deler vores fælles mål om at skubbe grænserne for forbundethed og innovation, mens vi hastigt bevæger os ind i en ny æra for mobilitet, tilføjer Valerie Chenivesse.

Til at forbinde sin indbyggede telematikløsning digitalt bruger Ford Commercial Solutions Transportation Mobility Cloud (TMC) fra Autonomic, en åben platform, som sikkert styrer informationsstrømmen til og fra køretøjernes indbyggede modemer.

Med dette partnerskab udnytter Ford Data Services den indbyggede forbundethed i Fords køretøjer og overfører data direkte fra køretøjer til TMC uden behov for ekstra hardware, administration eller installationstid fra tredjepart.

Dataene bliver derefter nemt videresendt til flåde-ejerens interne it-system eller telematikservice via TMC - noget der giver virksomheder nem adgang til værdifulde oplysninger, som kan forbedre deres drift og den samlede kundeoplevelse.

- Ford Data Services og TMC gør det muligt at levere realtidsforbundethed på tværs af en flåde, hvilket muliggør en ny form for dataindsamling og indsigter. Disse indsigter gør daglig drift mere effektiv for vores partnere og deres kunder, siger Dave Phatak, direktør for Ford Commercial Solutions, Europa.

- Vi er begejstrede for at arbejde sammen med Avis Budget Group, hvis engagement i at opnå en fuldt digitalt forbundet flåde matcher vores, når vi leverer 100 procent digitalt forbundethed i nye køretøjer i Europa inden udgangen af 2020.

-hawin

 

 

 

 

Læs mere om transport & distribution

6/9 2019
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Dansk Halbyggeri

  Dansk Halbyggeri

  Byggeri til erhverv og industri
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.