GLS  bygger nyt stort depot i Sdr. Borup ved Randers

GLS bygger nyt stort depot i Sdr. Borup ved Randers

For fortsat at kunne ekspandere i Midt- og Nordjylland bliver kapaciteten øget i området. Valget er faldet på erhvervsområde Sdr. Borup v. Randers, der har en central og attraktiv placering tæt på Motorvej E45. Her har GLS netop overtaget en grund på 24.100 kvadratmeter

GLS har gennem flere år haft tocifret vækst, og i sidste uge meddelte transportvirksomheden, at den har købt en 80.000 m2 grund til opførelse af et nyt distributionscenter ved Ringsted.

Nu er der også skrevet kontakt på en grund i Sdr. Borup.
-Som et vigtigt skidt på vores vækstrejse, er det med stor glæde, at vi netop har overtaget grunden i Randers. Det er samtidigt et klart udtryk for vores stålsatte fokus på fortsat at levere markedets højeste kvalitet og give kunderne den bedste oplevelse, når de bruger GLS, udtaler Steen Kristensen, Managing Director v. GLS Denmark A/S.

300 - nye arbejdspladser på vej
GLS går nu i gang med projektering og planlægning af det nye depot. Der vil fra start være fokus på bæredygtighed - både med hensyn til energiforbrug på depotet og forberedelse til, at en stor del af distributionsbilerne vil kunne køre på grøn strøm.

Når depotet er fuldt udbygget, er der udsigt til 300 lokale arbejdspladser på depotet og i de tilknyttede distributionsbiler.

-lipe

Læs mere om transport & distribution

26/4 2022

Flådestyring

Fødevaretransport

Messer

National distribution

National Transport

Pakkedistribution

Ruteoptimering

Tempereret lager logistik

Transportstyring

Truckterminaler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.