Integreret dæk- og flådestyringsløsning optimerer flådedriften

Integreret dæk- og flådestyringsløsning optimerer flådedriften

Bridgestone lancerer Fleetcare, en integreret dæk- og flådestyringssløsning designet til at optimere driften af flåden og reducere driftsomkostningerne. Med Fleetcare får flådeejere én samlet løsning, der håndterer alle deres behov for flådestyring samtidig med, at de kan reducere deres udgifter

Mark Tejedor, Vice President Commercial Replacement and OE hos Bridgestone EMIA kommenterer:

- Omkostningseffektivitet, bekvemmelighed og bæredygtighed er de tre store prioriteter for flåder lige nu. Når man benytter mange forskellige tjenesteudbydere, bliver det svært at opnå den maksimale effekt ved hver enkelt. Det er et afgørende problem for flådeejere og operatører, og derfor har vi redesignet Total Tyre Care til Fleetcare, så man får en integreret løsning til alle dæk- og flådestyringsbehov.

Fleetcare er en videreudvikling af Bridgestones Total Tyre Care og kombinerer Bridgestones dækhåndteringsløsninger med en flådestyringsløsning fra Webfleet Solutions, som er Europas førende flådestyringsleverandør.

 

Flådeejerne får her en modulbaseret løsningspakke, de kan tilpasse deres indviduelle behov.

Kombinationen mellem dækdata og køretøjsdata
Fleetcare kan tilpasses de unikke behov i hver flåde. Flådeejere kan reducere deres samlede udgifter, spare tid, overholde love og bestemmelser, sikre bedre bæredygtighed og sikkerhed – og ikke mindst opnå større kundetilfredshed.

Fleetcare benytter IoT og databaserede indsigter og tjenester, så kommercielle flåder kan opnå øget automatisering, træffe deres beslutninger ud fra data.

Fleetcare revolutionerer flådemarkedet ved at byde på både dæk- og flådestyringsløsninger med integrerede og forbundne data og rapportering i én aftale, leveret af en enkelt partner.

 

Ved at kombinere dæk- og køretøjsdata sikrer Fleetcare smartere vedligeholdelsesløsninger.

- Med Fleetcare leverer vi en unik, modulbaseret løsning, der adresserer mange vigtige behov. Fleetcare vil kunne fremme forretningen for vores flådekunder takket være synergien mellem vores flådestyrings- og dækhåndteringsløsninger. Denne lancering er kun begyndelsen, og vi har flere spændende innovationer på vej, slutter Mark Tejedor.

 

-hawin

Læs mere om transport & distribution

8/6 2022

Flådestyring

Fødevaretransport

Messer

National distribution

National Transport

Pakkedistribution

Ruteoptimering

Tempereret lager logistik

Transportstyring

Truckterminaler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.