Klassens bedste fra Bridgestone

Klassens bedste fra Bridgestone

Ny generation Bridgestone Ecopia H002 har klassens bedste brændstoføkonomi og vådvejsgreb, og sænke de samlede ejeromkostninger for flådeejere

Med de nye H002 Ecopia dæk, der er udviklet med et innovativt mønster og gummiblandings-teknologi, kan ejere af flåder reducere deres samlede ejeromkostninger takket være klassens højeste brændstofeffektivitet, uden at gå på kompromis med antallet af kørte kilometer. Dækket byder også på fremragende præstationer i vådt vejr og tilbyder komfort året rundt med fuld overholdelse af den europæiske vinterlovgivning.

Med 30 procent af de samlede omkostninger udgør brændstof langt den største driftsomkostning for langdistanceflåder. Og i dag står branchen også over for mere udfordrende EU-forordninger om CO2-udledning og tilbagevendende bekymringer for trafiksikkerheden, især i dårligt vejr. Den seneste generation af Ecopia dæk er konstrueret til at imødekomme disse udfordringer i hverdagen.

Det nye H002 Ecopia opnår klassens bedste brændstoføkonomi gennem en EU-mærkning i A-A-A-klassen i kombinationen styre-, træk- og påhængsaksler. Ved at bruge nye Ecopia dæk på akslerne vil en gennemsnitlig langdistanceflåde kunne opnå en besparelse på mere end 1.500.000 kr. pr. år på udgifterne til brændstof og reducere CO2-udledningen med 546 tons om året.

Udover fordelene i brændstofeffektivitet er den nyeste generation af Ecopia dæk også konstrueret til at holde lastbilerne kørende og chaufførerne sikre ved meget udfordrende, våde vejrforhold. Dækkene har klassens bedste vådvejsgreb - testet og afprøvet af TÜV SÜD. Det nye Ecopia fik også fremragende evalueringer for vådgreb, med en EU-mærkning i B-B-B-klassen i kombinationen styre-, træk- og påhængsaksler.

Vinterklar i hele Europa
Som det eneste dæk til flåder er den nye Ecopia generation også helt vinterklar med 3PMSF og M+S mærkning tilgængelig på alle positioner. Det betyder, at serien er kompatibel med alle vinterlovgivninger over hele Europa.

Den nye generation af Ecopia dæk er blevet certificeret af TÜV SÜD Test Mark for dets kvalitet og sikkerhed. Dette resultat gælder for hvert enkelt dæk: styre-, træk- og påhængsaksler.

Bridgestones holistiske tilgang til brændstofbesparelse

Det nye H002 Ecopia lanceres i september 2018 med 315/70R22.5 styre-/trækaksler og 385/55R22.5 påhængsaksler med yderligere fire produkter tilgængelige inden udgangen af 2018. Det fulde line-up, herunder 60" serien, bliver fuldført i 2019 og kommer til at omfatte alle de vigtigste langdistancestørrelser.

Hele Ecopia sortimentet er det seneste initiativ i Bridgestones holistiske tilgang til at maksimere brændstofeffektiviteten for sine flådekunder. Kombineret med Bandags fuel-smart regummierings-linje FuelTech®, overvågningssystemet til dæktryk Tirematics og den omfattende dækstyringsservice til kommercielle flåder Total Care kan Ecopia H002 har flådeejerne det bedste udgangspunkt for at reducere driftsomkostningerne.

-lipe

Læs mere om transport & distribution

27/9 2018