Kølig levering på sidste mil

Kølig levering på sidste mil

Med lanceringen af Dometic Frigo DC går Dometic ind på det voksende marked for vareudbringning. Ved at udnytte virksomhedens teknologi inden for mobile kølesystemer til mad- og drikkevarer udvider Dometic sit forretningsområde med professionelle løsninger til "last-mile-delivery-markedet"

Markedet for såkaldt "last-mile-delivery" vokser hurtigt, i takt med at online-shopping bliver normen for forbrugere i de vesteuropæiske lande.

Der anvendes flere små, elektriske køretøjer til disse leveringer i større byer pga. nye bestemmelser og miljøkrav fra EU-myndighederne.

I dag præsenteres Dometic Frigo DC - et nytænkende, helt elektronisk kølesystem til temperaturstyret transport.

Juan Vargues, præsident og CEO, Dometic, fortæller:

- Med Frigo DC lancerer Dometic en innovativ, energibesparende og fremtidssikret teknologi til temperaturstyret transport. Vores enestående design og teknologi gør os unikke på markedet, og vores mål er at opnå yderligere vækst i den professionelle transportbranche.

Dometic Frigo DC er unik på mange måder. Systemet har en effektiv elektrisk kompressor uden mekanisk konstruktion. Denne teknologi er den eneste metode til installation af kølesystemer i den voksende mængde af elbiler.

Frigo DC har et unikt design, som kombinerer kompressor og kondensator i én enhed. Det er kompakt og let og skal ikke monteres oven på taget, hvilket giver forbedret aerodynamik og et pænere udseende. Designet gør det også nemmere at bruge parkeringspladser med lav loftshøjde.

Og endelig reducerer Dometic Frigo DC energiforbruget via den unikke variable strømforsyning, som samtidig sikrer en stabil ydeevne.

Image

Dometic Frigo DC er designet til køling af de mindre varebiler med små motorrum, som bliver stadigt mere populære pga. behovet for energieffektiv transport i byen.

Når forsyningsspændingen er lav, reduceres kompressorens ydeevne automatisk for at holde kølesystemet kørende, uden at køretøjets batteri aflades helt. Dette sparer både strøm og forlænger levetiden, og samtidig sikrer det en pålidelig drift og en konstant temperatur i alle situationer.

-hawin

Hovedegenskaber:

 • Fuldt integreret kølesystem, som er kompakt og ikke kræver montering på taget
 • Motoruafhængig montering gør levering med elbiler i byen muligt
 • Kompressor/kondensator-enhed placeret i reservehjulsrummet forbedrer aerodynamikken
 • En højeffektiv kompressor med variabel hastighed sikrer høj ydeevne, lavt energiforbrug og en længere levetid
 • Nem service og vedligeholdelse - færre komponenter og ingen drivremme, der skal kontrolleres eller udskiftes
 • Let - op til 40 % lettere end andre lignende systemer
 • Automatisk varmgasafrimning hver anden time
 • Nem opgradering med standby-kølesæt til stationær drift

Læs mere om transport & distribution

1/7 2019
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.