Leman og Sparta Logistics indretter sig efter voksende tyrkisk marked

Leman og Sparta Logistics indretter sig efter voksende tyrkisk marked

Der bliver produceret flere og flere varer i Tyrkiet, og denne udvikling vil fortsætte i de kommende år. Det vurderer de danske virksomheder Leman og Sparta Logistics, der derfor nu udvider arbejdet på det tyrkiske marked med en ny og mere omfattende samarbejdspartner

Leman og Sparta Logistics har indgået en aftale med den tyrkiske vognmandsforretning ELS, og det betyder, at de kan tilbyde både eksisterende og nye kunder i Skandinavien bedre service og højere kvalitet, og begge danske virksomheder ser derfor et stort potentiale i det nye samarbejde.

- Vores nye partnerskab betyder, at vi kan tilbyde mere gennemsigtig og mere præcis fragt mellem Tyrkiet og Skandinavien. ELS er en topprofessionel transportvirksomhed med egne biler, der blandt andet har GPS på alle deres køretøjer, og det betyder, at vi nu kan orientere vores kunder om, præcis hvornår de modtager deres varer.

- Vi fragter allerede i dag masser af varer fra Tyrkiet til Skandinavien – alt fra tekstiler til maskiner – og det vil vi i endnu højere grad kunne gøre i fremtiden, siger Christoffer Sjorup, Department Manager hos Leman.

Hos Sparta Logistics ser man lige så optimistisk på det nye samarbejde:

- Det er attraktivt at få produceret og få fragtet varer fra Tyrkiet til Skandinavien, fordi priserne er lave, og transittiden er kort, så det er helt klart et marked, vi forventer vil øges de kommende år, og derfor er vi særdeles tilfredse med at udvide samarbejdet med Leman og ELS, siger Flemming Baltzer, der er partner i Sparta Logistics Denmark.

-hawin

Læs mere om transport & distribution

3/5 2022

Flådestyring

Fødevaretransport

Messer

National distribution

National Transport

Pakkedistribution

Ruteoptimering

Tempereret lager logistik

Transportstyring

Truckterminaler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.