Ny salgsdirektør i DS Smiths ledelse

Ny salgsdirektør i DS Smiths ledelse

Den 47-årige Søren Ibsen er pr. 15. januar 2019 ny mand i ledelsen og øverst ansvarlig for Salg hos den førende emballagevirksomhed i Danmark, DS Smith Packaging Denmark

Søren Ibsen har gennem sin karriere skabt gode resultater og profitabel vækst i flere kommercielle stillinger hos en række nationale og internationale virksomheder som bl.a. Bestseller, DHL, Rentokil Initial, Falck og senest FDM, hvor han var Chief Operating Officer.

Ifølge Søren Ibsen handler det først og fremmest om at skabe værdi for kunderne.

- For enhver virksomhed handler det om at skabe langvarige forhold til sine kunder, og det gør man kun ved at skabe værdi på både kort og lang sigt og ikke mindst synliggøre denne værdi, siger Søren Ibsen.

Denne filosofi er et godt match med DS Smiths værdibaserede tilgang til salg.

-Vi arbejder som en strategisk samarbejdspartner til vores kunder. Ved hjælp af indsigt i deres verden og forsyningskæde, udvikler og implementerer vi emballageløsninger, der skaber værdi på bundlinjen og samtidigt også i det grønne regnskab, siger Managing Director hos DS Smith Pacakging Denmark, Christian Jacob Flarup, og tilføjer:

- Jeg er meget glad for at have fået Søren ombord, og jeg er sikker på, at samarbejdet bliver af stor værdi for både DS Smith og vores kunder

Med en omsætning på 1,2 mia. kr. i det seneste regnskabsår og 667 medarbejdere er DS Smith Packaging Denmark en af Danmarks førende emballagevirksomheder.

-lipe

Læs mere om transport & distribution

23/1 2019
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Dansk Halbyggeri

  Dansk Halbyggeri

  Byggeri til erhverv og industri