Pyloner i gult frem til Tour de France

Pyloner i gult frem til Tour de France

Hver aften og nat i weekenderne vil Storebæltsbroens 254 meter høje pyloner lyse op i gult fra kl. 22 til 04. Markeringen fortsætter frem til lørdag den 2. juli, hvor verdens største cykelløb afvikler sin 2. etape i Danmark, og rytterne krydser broen fra Sjælland til målstregen i Nyborg

De gult oplyste pyloner er en del af Sund & Bælts indsats for at oplyse om løbets påvirkning af trafikken i en af sommerens største rejseweekender.

Storebæltsbroen er en vigtig livsnerve for trafikken på tværs af Danmark, og derfor gør vi et stort arbejde for at informere vores kunder om, at forbindelsen vil være lukket i fem timer, når Tour de France passerer broen 2. juli. Her vil de lysende gule pyloner indgå som en meget synligt påmindelse til bilisterne, siger Lene Gebauer Thomsen, kommunikationschef i Sund & Bælt.

Fra fredag den 24. juni og frem til Touren vil pylonerne lyse gult hver aften for at byde cykelløbet velkommen over broen.

På selve løbsdagen, lørdag den 2. juli, vil Storebæltsbroen være lukket i tidsrummet fra kl. 13 til kl. 18. Læs mere om løbets påvirkning af trafikken på Storebælts hjemmeside.

Fakta om lyset på pylonerne
Konstruktionsbelysningen er udskiftet hen over dette forår med den nyeste LED-armatur teknologi, som vil give en energibesparelse på omkring 3,3 GW i løbet af den estimerede levetid. Det svarer til cirka 2.100 personers elforbrug i et 1 år.
I alt udskiftes 396 lamper på Østbroens pyloner og ankerblokke.
De nye LED-lysrør har en brændetid på 100.000 timer, mens den tidligere belysning havde en brændetid på 70.000 timer.

-lipe

Læs mere om transport & distribution

3/6 2022

Flådestyring

Fødevaretransport

Messer

National distribution

National Transport

Pakkedistribution

Ruteoptimering

Tempereret lager logistik

Transportstyring

Truckterminaler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.