Salget af last- og varebiler tilbage efter nedlukning

Salget af last- og varebiler tilbage efter nedlukning

- Den tilbagegang vi så i salget af varebiler i starten af 2021 er indhentet i marts, hvor der har været et fremragende antal indregistrerede varebiler, lyder det fra De Danske Bilimportører

Antallet af indregistrerede varebiler i marts var 3.777, hvilket er 37,7 procent flere nyregistrerede varebiler end samme periode sidste år, dermed kommer antallet af nyregistreringer i første kvartal af 2021 op på knap 6 procent over første kvartal i 2020.

-Vi ser overordnet en særdeles tilfredsstillende efterspørgsel på varebiler, der siden en kort nedgang i foråret sidste år, har oplevet en stigende efterspørgsel. De udsving vi har set i løbet af det første kvartal i 2021 kan i høj grad tilskrives afklaringen af nye afgifter og vilkårene for indbetaling af disse.V lyder det fra Mads Rørvig, adm. direktør for De Danske Bilimportører.

Over 45 procent flere lastbiler
Også lastbilsalget oplevede nedgang i starten af året, men vendte skuden i februar og kom stærkt tilbage i marts med 524 nyregistreringer, hvilket er en stigning på 45,6 procent sammenlignet med marts sidste år. Marts bringer altså det samlede antal indregistreringer for første kvartal i 2021 op på 1.226. der er 9,4 procent højere end første kvartal 2020. Om lastbilsalget siger adm. direktør for De Danske Bilimportører, Mads Rørvig:

-På trods af en lille nedgang i slutningen af 2020 og starten af 2021 ser vi en ganske stabil stigning i efterspørgslen på lastbiler i første kvartal af 2021. Vi har derfor positive forventninger til de kommende måneder, hvor vi håber på en fortsat stigning.

Busserne har også, med en stærk februar måned i 2021, indhentet tilbagegangen fra januar og når dermed op på et samlet antal registreringer for kvartalet, der ligger på samme sted som det første kvartal 2020.

-lipe

Læs mere om transport & distribution

12/4 2021

Arbejdsbeklædning

Fødevaretransport

International Transport

Messer

National distribution

Pakkedistribution

Tempereret lager logistik

Tilføj dit firma her.
Send en mail.