Scandlines fragter flere lastbiler

Scandlines fragter flere lastbiler

For første gang siden corona-krisens begyndelse i foråret transporterer Scandlines mere end 10.000 fragtenheder om ugen på Rødby-Puttgarden. Rederiet sejler fortsat planmæssigt på begge ruter mellem Danmark og Tyskland, ligesom BorderShops i Puttgarden og Rostock er åbne hver dag

På grund af corona-krisen er der midlertidigt indført restriktioner for indrejse til Danmark og Tyskland. Mens antallet af personbiler falder i takt med, at antallet af restriktioner stiger, oplever Scandlines positiv udvikling i fragtsegmentet.

-I uge 43 transporterede vi 10.056 fragtenheder og i uge 45 blev det til 10.282. Det er første gang siden corona-krisens start i foråret, at vi fragter mere end 10.000 lastbiler om ugen på Rødby-Puttgarden. På Gedser-Rostock har vi siden september ligget over sidste års niveau, fortæller Gerald Lefold, Managing Director Freight Sales hos Scandlines.

Scandlines er en del af den kritiske infrastruktur, da rederiet hver eneste dag transporterer vigtige varer som medicin og fødevarer mellem Skandinavien og det europæiske fastland. Scandlines sejler derfor fortsat planmæssigt på begge ruter.

-lipe

Læs mere om transport & distribution

16/11 2020
  • Combilift

    Combilift

    Customised material handling solutions
  • Dansk Niels Bo

    Dansk Niels Bo

    Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.