Svend Aage Christiansen udvider transportdivision Biogascontroller fra Sindal Biogas Stig Kristensen (tv.) og leder af transportdivisionen i Svend Aage Christiansen A/S Brian Findinge (th.) indgår ny fireårig transportaftale.

Svend Aage Christiansen udvider transportdivision

Svend Aage Christiansen og Sindal Biogas har netop underskrevet en ny fireårig transportaftale, som er entreprenørvirksomhedens største til dato. Det medfører en udvidet transportdivision på cirka 30 procent og investeringer i millionklassen. Den nye aftale sker i forbindelse med, at Sindal Biogas som følge af en stigende efterspørgsel udvider biogasanlægget markant

De næste fire år skal Svend Aage Christiansen A/S i Østervrå varetage transporten for Sindal Biogas A/S, der er en del af Kirketerp Agro, og det bliver således entreprenørvirksomhedens største transportaftale til dato.

Det sker i forbindelse med, at Sindal Biogas er i gang med en massiv udvidelse af biogasanlægget, som medfører en fordobling af kapaciteten for biogas, og derfor er der nu behov for at udbygge det eksisterende samarbejde væsentligt:

- Frem mod 2030 forventes biogas at udgøre en større del – omkring 70 procent – af det totale gasforbrug i Danmark. Således kommer CO2-neutral biogas til at spille en prominent rolle i den grønne omstilling, og udviklingen mærker vi allerede. Derfor er vi i gang med at udvide biogasanlægget, hvor vi kommer til at fordoble kapaciteten til 21 millioner kubikmeter årligt, svarende til at kunne opvarme 12.500-15.000 almindelige parcelhuse, fortæller biogascontroller hos Sindal Biogas, Stig Kristensen, og uddyber:

- Med en så stor udvidelse øges transportbehovet selv sagt også, og i stedet for at få kørt 200.000 tons gylle og biomasse skal vi nu i stedet have kørt 400.000 tons. Derfor har vi valgt at udvide vores samarbejde med Svend Aage Christiansen, som vi har haft et rigtig godt samarbejde med siden, at biogasanlægget så dagens lys i 2017.

Større transportdivision bliver nødvendig

Den nye fireårige aftale medfører hos Svend Aage Christiansen, som foruden transport også beskæftiger sig med byggeri, landbrug og har maskinstationer, en udvidelse af transportdivisionen med hele 30 procent og investeringer i millionklassen.

- Vi er naturligvis ekstremt tilfredse med og glade for, at Sindal Biogas har valgt at udbygge samarbejdet med os med en ny transportaftale, der for os er den største nogensinde i koncernens historie. For at kunne håndtere en aftale af den kaliber bliver vi derfor også nødt til nu at udvide vores transportdivision med omkring 30 procent – blandt andet ved at foretage millioninvesteringer i nyt materiel, siger Brian Findinge, som er leder af transportdivisionen i Svend Aage Christiansen.

Der er blandt andet tale om investeringer i tre nye lastbiler samt to tanktrailere og en trailer med grab, og herudover vil man hos Svend Aage Christiansen i den kommende tid opruste på medarbejderfronten med flere chauffører.

- Transportområdet er for os et spændende forretningsområde, som rummer et stort potentiale, og derfor er divisionen også under løbende udvikling og udvidelse – med såvel nye medarbejdere og nyt materiel. Særligt forventer vi os meget af transportområdet i forbindelse med produktionen af biogas og som led i den grønne omstilling af landbrugssektoren, og derfor er det også et område, som vi i koncernen investerer i og arbejder med at udvikle, siger direktør i Svend Aage Christiansen, Søren Nørgaard.

I forbindelse med udvidelsen af biogasanlægget har Svend Aage Christiansen desuden været entreprenør på byggeriet af proceshallen på 700 kvadratmeter.

Sindal Biogas er netop nu i gang med indkøring af biogasanlægget, der forventes at være producerende fra midt oktober.

-hawin

Læs mere om transport & distribution

20/9 2021

Arbejdsbeklædning

Fødevaretransport

International Transport

Messer

National distribution

Pakkedistribution

Tempereret lager logistik

Tilføj dit firma her.
Send en mail.