Transport 2019 i gang med fuld kraft

Transport 2019 i gang med fuld kraft

Alt fra dieseltyve i veteranklassen til fremtidens ellastbiler fylder hallerne i Messecenter Herning, hvor den hidtil største transportmesse torsdag blev åbnet torsdag

Af Lisbeth Petersen

Den 15. udgave af messen, hvor alle aktører på transportområdet mødes i tre dage i Herning, har med ialt 375 udstillere rekorddeltagelse.

Til åbningen torsdag morgen lagde administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen ikke skjul på, at netop denne messe har en særlig plads i hans hjerte. Han takkede messekomite, samarbejdspartnere og udstillere for deres passionerede opbakning og stærke indsats gennem de fire årtier, messen har eksisteret.
 
- Vort mål med Transport 2019 er en messe, der inspirerer, motiverer og stimulerer interessen for produkterne og løsningerne. En messe, hvor man møder og mødes, sagde Georg Sørensen.

Transportminister Ole Birk Olesen (LA), stod for den officielle åbning, og talte bl.a. om behovet for grøn transport.

- I Danmark har vi gennem årtier været kendt for at sætte nye standarder med vores indsats for klima og miljø. Det er regeringens ambition, at vi også i fremtiden skal være i front og præge udviklingen i Europa og globalt, sagde ministeren, og fremhævede regeringens egen nye Investeringsplan 2030.

 Volvos ellastbil til bykørsel

Så blev dørene åbnet for publikum til hallerne med køretøjer, modelbaner og udstillinger med dæk, lygter, flådesystemer, læsseramper, arbejdstøj og meget mere.

Georg Nielsen fra Continental med dækproducentens nyeste bud på intelligente dæk

 Den kæmpestore modelbane i Hal B 

 

 Show- og veteranbiler findes i mange udgaver på Transport 2019

 

Messen har åben til og med lørdag den 23. marts.

 

Læs mere om transport & distribution

22/3 2019