UPS får plads på prestigefuld klimaliste

UPS får plads på prestigefuld klimaliste

Transportvirksomheden er på grund af sin indsats for bæredygtig drift udnævnt som globalt førende af CDP, der tidligere var kendt som Carbon Disclosure Project

- Det er dejligt at se, at UPS’ arbejde for at udlede mindre CO2, reducere klimarisici og have en lav karbonøkonomi bliver værdsat, UPS vil forsætte med at afdække nye muligheder for at mindske vores aftryk på miljøet for vi ønsker som virksomhed at tage ansvar, siger Tamara Barker, som er chef for virksomhedens bæredygtighedskontor og vicepræsident for miljøafdelingen.

Hvert år indrapporterer tusindvis af virksomheder data om deres miljøpåvirkning, risici og muligheder til CDP. I 2018 blev virksomheder opfordret til at gøre det af over 650 investorer med midler på over over 87 mia. US dollar og/eller 115 store opkøbsorganisationer med 3,3 mia. US dollar i købekraft. Virksomheder rangeres og tildeles en karakter for, hvor effektive de er til at håndtere klimaforandringer.

- De alvorlige miljømæssige påvirkninger bliver mere tydelige for virksomheder, og det er vigtigt at virksomhederne selv kommer med løsninger, ser nye muligheder på markedet og stræber efter at omlægge sig til en bæredygtig økonomi, siger Paul Simpson som er direktør for CDP.

1,6 millioner kilometers kørsel hver dag
CDP vurderer virksomheder ud fra størrelsen af opmærksomhed, håndtering af miljømæssige risici og demonstration af bedste praksis associeret med miljøbevidst lederskab for eksempel ved at sætte ambitiøse og betydningsfulde mål. I 2017 satte UPS et mål om at reducere sin totale mængde af drivhusgasudledning med 12 procent på deres globale udledning inden 2025.

UPS har indleveret oplysninger til CDP i 16 år og har længe arbejdet med at reducere den miljømæssige påvirkning og samtidigt drive virksomheden mere effektivt. I 2003 blev virksomheden partner i U.S. Environmental Protection Agency’s (EPA) SmartWay-program, i 2009 tilbød første fragtvogn til mindre pakker i USA at udligne karbonudledning for kunderne og i 2011 blev virksomheden del af 'Clean Fleets' med U.S. Department of Energy. Derudover har man taget en Rolling Lab-tilgang til at teste alternative brændstoffer og avancerede teknologier til flåden. Denne speciallavede flåde kører nu mere end en 1,6 millioner kilometer hver eneste arbejdsdag.

UPS har fået flere anerkendelser for deres indsats over for miljøet og sociale initiativer i det seneste år:

• Udnævnt i Dow Jones Sustainability World Index (DJSI World) seks år i træk
• Anerkendt på Forbes og JUST Capital’s årlige 'JUST 100'-liste for social ansvarlighed for tredje år i træk
• Valgt af CR Magazine som en af de “100 Best Corporate Citizens” for niende år i træk
• Valgt til Civic 50 for femte gang i træk

Fakta om UPS
er en global leder inden for logistik, der tilbyder en bred vifte af løsninger, herunder transport af pakker og gods, facilitering af international handel og udnyttelse af avanceret teknologi til mere effektivt at håndtere det globale erhvervsliv. UPS er enpå ups.com/sustainability. Med hovedkontor i Atlanta servicerer UPS mere end 220 lande og regioner over hele verden. Læs mere om virksomheden på ups.com® og virksomhedens blog findes på longitudes.ups.com. 

Se den fen fulde liste over virksomheder på dette års CDP Climate Change A-liste 

-lipe

Læs mere om transport & distribution

5/2 2019
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Dansk Halbyggeri

  Dansk Halbyggeri

  Byggeri til erhverv og industri
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.