YX Truck præsenterer nye truckanlæg på Transport 2021

YX Truck præsenterer nye truckanlæg på Transport 2021

Transportbranchens foretrukne mødested Transport 2021 åbner igen i år op for vidensdeling og idéudvikling, når messen løber af stablen i midten af september. Traditionen tro vil olieselskabet YX Truck også være til stede på messen, hvor de i år præsenterer nyheder om nye truckanlæg

Den 16.- 18. september 2021 åbner dørene for Transport 2021. Tre dage, hvor transportbranchens fremtid, nye services og udvikling diskuteres og præsenteres. Messen er længe ventet, efter at den blev udskudt fra april 2021.

Her vil YX Truck vanen tro være til stede under messen, hvor olieselskabet især ser frem til at se kunder og samarbejdspartnere i øjnene.

- Vi har først og fremmest glædet os enormt meget til at komme tilbage på transportmessen og møde kunder, samarbejdspartnere og branchen i det hele taget. Jeg tror, at vi alle har et kæmpestort behov for at møde og se hinanden ansigt til ansigt efter snart halvandet år med corona, siger Michael B. Hansen, COO hos YX Truck. Han fortsætter:

- I år er det 16. gang, vi deltager, og messen er ikke bare et fantastisk sted at skabe relationer under uformelle rammer, men den giver os hver gang en masse brugbart input og feedback, som vi kan bruge til hele tiden at forbedre kundeoplevelsen.

YX Truck har siden sidste messe i 2019 åbnet truckanlæg i Roskilde, Horsens, Køge, Fredericia og Allerød. Michael B. Hansen uddyber:

- På Transport 2021 vil vi benytte anledningen til at fortælle om vores landsdækkende netværk af godt beliggende truckanlæg. Vi har siden sidste messe i 2019 etableret fem nye anlæg og kommer til at åbne endnu flere senere på året. For os handler det altid om at have truckanlæg, hvor vores kunder kører, så de altid har et anlæg tæt på og derved kan spare dyrebar tid.

-hawin

Læs mere om transport & distribution

10/9 2021

Arbejdsbeklædning

Fødevaretransport

International Transport

Messer

National distribution

Pakkedistribution

Tempereret lager logistik

Tilføj dit firma her.
Send en mail.