David Cuenca bliver ny direktør for CHEP Europe

David Cuenca bliver ny direktør for CHEP Europe

Logistik- og forsyningskædeeksperten CHEP har netop meddelt en ændring i ledelsen for sine europæiske forretningsaktiviteter

Brambles-koncernen, som CHEP er en del af, har med virkning fra 1. juli 2020 udnævnt David Cuenca, der i øjeblikket leder virksomhedens forretninger i Latinamerika, til direktør for CHEP Europe.

Udnævnelsen kommer efter Michael Pooley, den nuværende direktør for CHEP Europe, fratrådte stillingen efter mere end 17 år i virksomheden.

Brambles’ CEO, Graham Chipchase, udtaler:

- Vi er glade for at præsentere David som den nye direktør for CHEP Europe. Han har været direktør for CHEP Latin America siden juli 2018 og har gjort et fremragende stykke arbejde med at lede teamet gennem en periode med betydningsfulde forretningsmæssige, kommercielle og kulturelle forandringer, styrke forholdet til nøglekunder og give vores teams energi. Han er meget respekteret blandt både kolleger og kunder.

Graham Chipchase kommenterede Michael Pooleys afgang således:

- I løbet af sine fem år som direktør for CHEP EMEA og direktør for CHEP Europe har Mike ledet regionen i en periode med stærk vækst og ekspansion. Han har også opbygget en mangfoldig, værdibaseret kultur og fokuseret på at udvikle mennesker på alle niveauer, så han efterlader sig en fantastisk arv. Hele Brambles-familien vil savne Mike, og vi ønsker ham og hans familie alt godt for fremtiden.

David Cuenca blev ansat i Brambles i 2000. Gennem de sidste par år har han haft flere lederroller, blandt andet som Country General Manager for CHEP Central Europe, Vice President og Country General Manager i CHEP Spain og Portugal samt Vice President for CHEP Southern Europe.

David Cuenca er spansk statsborger og har en uddannelse i business studies fra universitetet i Barcelona. Han har også gennemført et program i general management på IESE Business School.

David Cuenca siger:

- Jeg er meget glad for at vende tilbage til CHEP Europe. Det er et privilegium og en ære at lede så dygtig en gruppe medarbejdere i arbejdet med at støtte vores kunder i forsyningskæder i rivende udvikling. Vi har en stærk produkt- og serviceportefølje og arbejder med førende kunder og partnere på alle markeder. Det er på det fundament, at vi sammen skal føre CHEP Europe ind i en succesfuld fremtid.

-hawin

Læs mere om transportemballage

14/4 2020
  • Dansk Niels Bo

    Dansk Niels Bo

    Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
  • BLEVA

    BLEVA

    Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien