PowerStore – nyt shuttlesystem til håndtering af paller

PowerStore – nyt shuttlesystem til håndtering af paller

Swisslog er klar til at lancere PowerStore på det europæiske marked, efter den store fremgang med PepsiCo, Coca-Cola, vingården Trinchero og motorolieproducenten Amalie i USA. Swisslog har tilpasset det automatisererede shuttlesystem til paller efter europæisk standard og selskabets europæiske produktportefølje

Swisslog regner med at PowerStore hurtigt kan komme ind på det europæiske marked, da systemet er særdeles omkostningseffektivt, og giver store ressource besparelser.

Systemet bygger på Swisslogs Fresh-koncept, som indebærer ”flexibility”, ”reliability”, ”efficiency”,  ”sustainability” & ”holistic approach”. ( Fleksibilitet, pålidelighed, effektivitet, bæredygtighed & holistisk tilgang ).

PowerStore er et automatiseret lagersystem til kompakt og effektiv lagring af paller. Systemet kan let installeres i både eksisterende og nye bygninger, da antallet af niveauer tilpasses efter størrelsen på pallerne og højden på bygningen. Hver kanal kan lagre op til 20 paller i dybden.

- PowerStore udnytter praktisk talt hver eneste kvadratmeter, bekræfter Lars Hultén, VD i Swisslog Norden.

Pepsi Bottling Ventures (PBV), en stor amerikansk producent, leverandør og distributør af PepsiCo-drikke, øgedede lagerkapaciteten med hele 60 %.

Shuttles og satellitter bruges til lagring og afhentning af paller. Vertikale transportører muliggør ligeledes at shuttlerne kan bruges på alle niveauer i pallereolen. På PBV har PowerStore en kapacitet på 580 ind- og udlagringer pr. time.

Derudover kan kunderne drage nytte af det moderne styresystem og den energibesparende drift, på grund af avancerede mekaniske og elektriske komponenter fra en produktionsproces som opfylder ISO 14001 og bygger på et miljøvenligt produktdesign.

PowerStore er en del af Swisslogs produktportefølje, som imødekommer kravene til Industri 4.0. Systemet kan enkelt integreres med Swisslogs softwareplatform SynQ, eller kombineres med de fleste andre moderne lagerhåndteringssystemer.

PowerStore er vældig fleksibelt og kan bruges i flere forskellige brancher. Desuden kan systemet installeres i fryselagre med temperaturer helt ned til -30 grader.

-hawin

Læs mere om lagerstyring

7/8 2017