jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

Flere muligheder for skræddersyet førerhus

Flere muligheder for skræddersyet førerhus

Scania udvider antallet af komplette applikationer og mulige konfigurationer til den nye generation af lastbiler og når nu hastigt det punkt, hvor kunderne kan bestille 'alt, hvad de ønsker'

Det første såkaldte G-førerhus blev præsenteret i juni, og følges nu af mange forskellige varianter og den længe ventede P-serie, som fås i både korte og lange udgaver med tre forskellige taghøjder.

- Nu kan man vælge blandt et virkelig stort udvalg, siger Anders Lampinen, Product Director, Construction, Scania Trucks.

- Det går fra korte dagførerhuse såsom P14- eller G14-førerhuse med lavt tag til S20-Highline og alt derimellem, hvilket betyder, at størstedelen af kunderne kan få deres nye køretøj skræddersyet præcist efter deres behov og krav, uanset hvad formålet er.

Den faktor, som sætter Scania i stand til at skabe et så bredt sammensat tilbud, bunder i det anerkendte modulsystem, som Scania næsten har fuldendt i den nye generation.

Ved at anvende et begrænset antal forskellige komponenter kan Scania bygge forskellige førerhuse, som udvendigt og hvad  har meget forskellige udtryk og anvendelsesmuligheder, selv om størstedelen af delene er fælles for de forskellige førerhuse.

- Det modulopbyggede design er et kundetilbud med stor værdi,- siger Lampinen og fortsætter

- Man behøver ikke at lade sig nøje med kompromiser, men har adgang til optimerede løsninger uden at forhøje omkostningerne eller bringe leveringen af reservedele i fare. Det har ingen betydning, om man primært kører i bymæssige områder om dagen eller på fjerntliggende landeveje og nogle gange har behov for at overnatte i køretøjet.

Alle vognmænd inden for entreprenørbranchen kan stadig få lige præcis det førerhus, der passer til dem.

Da Scania introducerede R- og S-førerhusene sidste år, høstede de mange anerkendende kommentarer. Eksteriøret blev rost for at kombinere nutidig karisma med Scanias design-DNA og klassens førende aerodynamik, ligesom interiøret høstede anerkendelse for sit fokus på chaufføren, kvalitetsfølelsen og rummeligheden samt muligheden for at skræddersy de funktioner og løsninger, som kunderne efterspørger i det køretøj, der udgør deres arbejdsplads.

- lipe

Læs mere om transport & distribution

7/9 2017