jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

Hurtigere transporter gennem Europa

Hurtigere transporter gennem Europa

Transportgiganten DB Schenker lancerer to nye stykgodsprodukter med Europas største netværk

DB Schenker har skabt et nyt system, som binder virksomhedens 430 filialer i 38 europæiske lande sammen med daglige
afgange i et nyt stykgodskoncept. Samtidig introducerer DB Schenker to nye produkter:

DBSCHENKERsystem og DBSCHENKERsystem premium.

Garanteret levering eller pengene retur. Det er det enkle, nye budskab i DB Schenkers ene nye stykgodsprodukt, DBSCHENKERsystem premium, som er op til 2 dage hurtigere end DBSCHENKERsystem.

- Det er en stor fordel for vores kunder, at vi har forkortet vores leveringstid ved at have daglige afgange på samtlige 430 terminaler i Europa. Godset skal ikke vente på, at lastbilen kører på en bestemt ugedag, for der kører flere lastbiler hver dag til hele Europa på alle filialer i alle lande.

- DB Schenkers nye 'value for money' produkt er DBSCHENKERsystem, som er løsningen for virksomheder, der vil have hurtig levering i et fleksibelt transportnetværk.

Er hastighed altafgørende, så er DBSCHENKERsystem-premium løsningen, fordi godset bliver leveret på den hurtigste transsittid med leveringsgaranti, fortæller Michael Thomasen, Head of Customer Solutions.

Hver dag håndterer mere end 20.000 DB Schenker medarbejdere omkring 300.000 forsendelser  på det paneuropæiske
netværk.

- Vi udnytter netværket på den bedste måde hele vejen rundt i Europa, som vil øge vores kunders produktivitet og effektivitet, sigerr Michael Thomasen.

Hele 2017 har DB Schenker optimeret lastbilernes ruter i Europa for at effektivisere netværket for at få de korteste transittider på markedet.

-lipe

Læs mere om transport & distribution

5/9 2017