jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

ltl.dk tilknytter Christiansborgjournalist

ltl.dk tilknytter Christiansborgjournalist

Dan Bjerring, der har dækket erhvervsstof på Christiansborg i mere end 25 år, bidrager fremover med artikler til Lager & Transport Logistikmagasinet og ltl.dk's læsere

Det er i høj grad de politiske beslutningstagere i Folketinget, der er afgørende for hvordan infrastrukturen bliver udviklet i Danmark. Ofte i samråd og med input fra et væld af interesseorganisationer.

Med tilknytningen af journalist Dan Bjerring rykker ltl.dk og magasinet Lager & Transport Logistikmagasinet endnu tættere på beslutningstagerne i både Folketinget og erhvervslivet. 

Dan Bjerring har et stort netværk på Christiansborg og vore mange læsere kan dermed glæde sig til at vi med etablereringen af en politisk redaktion, får endnu flere historier med politiske vinkler, både på ltl.dk og i magasinet.

Dan Bjerring har siden 1989 haft sin faste gang i Folketinget. Han nærmer sig de 65 år, men han har ingen intentioner om at gå på pension.

- At dække det politiske stof kræver dels tålmodighed, men også at man ved, hvor man kan finde de relevante oplysninger. Selvfølgelig skal man dække pressemøder og andre åbne arrangementer, men endnu mere vigtigt er den daglige personlige kontakt med de enkelte politikere. Og så ikke at forglemme ’rugbrødsarbejdet’ med at læse bilag fra udvalg og spørgsmål til og svar fra ministrene, fortæller Dan Bjerring.

-red

Læs mere om transport & distribution

22/8 2017