ncnielsen
ncnielsen

 

Mød N.C. Nielsen på Vestfyn Trækker 2018

Mød N.C. Nielsen på Vestfyn Trækker 2018

Fagmessen Vestfyn Trækker fra den 25.-27. maj 2018 ventes at blive et trækplaster med op mod 10.000 besøgende. Traditionen tro deltager N.C. Nielsen også i denne transportmesse. På sin stand fremviser N.C. Nielsen et skarpt udvalg af fabriksnye Linde- og Terberg-maskiner

N.C. Nielsen stiller op blandt 150 andre udstillere på Vestfyn Trækker 2018. Messearealet er i år blevet optimeret, så der er blevet plads til flere udstillere på de 50.000 kvm messeareal. Udover produktpræsentationer kårer messen også fire danmarksmestre i forskellige kategorier – og verdens bedste kranfører skal forsvare sin eksisterende titel.

For N.C. Nielsen trækker det også op til et par spændende forårsdage, hvor de besøgende kan opleve et bredt udvalg af Linde el-truck, palleløftere og dobbeltstablere samt den nyeste version af en Terberg RT-terminaltraktor.

Salgsdirektør Allan Christensen ser frem til en spændende fagmesse med forhåbentligt mange besøgende på N.C. Nielsen-standen:

– Der er altid en god energi på Vestfyn Trækker. Vi glæder os meget til at stille op på messen. Vi kommer i nærkontakt med de mange besøgende, andre udstillere og får en god fornemmelse af, hvad der foregår i transport- og logistikbranchen. Vi bruger messen som et godt udstillingsvindue og en profilering af de mange logistikløsninger, som N.C. Nielsen har at byde på.

N.C. Nielsen udstiller på stand nr. 85 på Vestfyn Trækker 2018.

Læs mere om truck & intern transport

14/5 2018

Mest læste


Seneste nyheder