NC Nielsen
PackMover flytter ind i logistikcentrene

PackMover flytter ind i logistikcentrene

Den danske software- og automatiseringsvirksomhed, Scape Technologies, lancerer endnu en løsning, der effektiviserer automatisk pluk fra varekasser og nu klarer både større emner og øget vægt

Scape Technologies har introduceret Scape PackMover, der muliggør automatiseret plukning af emballerede genstande og pakker af forskellige størrelser og vægt.

Løsningen eliminerer flaskehalse i vareflowet i en række miljøer og effektiviserer og forbedrer dermed produktiviteten.

Automatiseret pluk med PackMover understøtter blandt andet forsyningen af produktionsstationer med emballerede komponenter eller pakker i produktionsmiljøer, og effektiviserer også sortering af varer til videre transport og forsendelse i logistikcentre.

Valgfri griber
- For at sikre maksimal pålidelighed i den automatiserede plukproces har vi udviklet PackMover med tre centrale komponenter, som består af en stationær binokulær 3D-scanner, en industriel PC og en specialiseret softwareløsning.

- Softwaren er ansvarlig for detektering, griberstrategi og flytning af genstande. PackMover kan tilpasses med en valgfri griber og er i stand til at håndtere genstande ned til 15 x15 millimeter.

- Størrelseskapaciteten er kun begrænset af scannerens synsfelt, op til to gange to meter, og den maksimale vægt af emnet er afhængig af den valgte griber og robotmodel, hvilket resulterer i en yderst fleksibel løsning til forskelligartede opgaver, forklarer John Espensen, Marketing- & SME Channel Manager hos Scape Technologies.

Scape PackMover kan integreres problemfrit med førende robotmærker, herunder KUKA, ABB og Fanuc.

Centralt styrede kritiske funktioner
Hjertet i Scape PackMover-systemet er den komplette software, der koordinerer alle de vitale funktioner i den komplekse proces for varehåndtering.

Det hele starter med, at scanneren sender data til genkendelsesalgoritmen, som effektivt identificerer og definerer genstandens form.

Disse data overføres til ‘griber’-algoritmen, som styrer den valgte fleksible griber.

‘Griber’-algoritmen finjusterer grebet baseret på genkendelsesdata, hvilket sikrer nøjagtig håndtering og placering af genstanden.

- Softwaren beregner ligeledes robotarmens mest effektive bevægelsesbane for at garantere en hurtig og kollisionsfri arbejdsproces.

- Den forskudte dataforarbejdning af genkendelsesalgoritmen muliggør, at robotten opererer uden ventetid, hvilket sikrer kontinuerlig og uafbrudt drift, understreger John Espensen.

Scanneren placeres ideelt set inden i et Scape Stationary Scanner Recognition Tower (OP18-HW) og bør være i en afstand på 1500 til 2100 millimeter fra de øverste pakker.

Scape Stationary Scanner.

Den laterale opløsning er 1.1 millimeter til 1.9 millimeter, og dybdeusikkerheden (RMS) er 2 millimeter.

Kontinuerlig vækst hos Scape
Tidligere lancerede Scape Technologies Scape Package Picker en griberbaseret løsning, der ligeledes flytter emner fra ét sted til et andet.

Package Picker kan håndtere op til 1440 pakker i timen, med en maksimal vægt på fem kilo og størrelser op til 500x500 millimeter.

- PackMover udvider kapaciteten til at håndtere emballerede emner og pakker fra 15x15 millimeter til 2000X2000 millimeter, hvor den maksimale vægt igen afhænger af valg af griber og robotmodel.

- Systemet er nemt at implementere i eksisterende transportbåndssystemer og pakkestationer, hvilket gør løsningen attraktiv for en bred vifte af virksomheder inden for både produktions- og logistiksektoren, konkluderer John Espensen.

-hawin

 

23/1 2024
  • Mød de grønne giganter

    Mød de grønne giganter

    truck ›Mitsubishi Forklifts Trucks lancerer en ny serie af kraftfulde elektriske gaffeltrucks. Maskinerne i serien er støjsvage, er forsynet med rummelig kabine og avancerede betjeningsfunktioner, hvilket sørger for godt arbejdsmiljø og optimal brugertilpasning  
  • Element Logic Danmark styrker ledelsen med salgsdirektør

    Element Logic Danmark styrker ledelsen med salgsdirektør

    truck ›Kim Ebbe Jakobsen fra Odense skal være med til yderligere at styrke den kommercielle profil hos markedets førende leverandør af AutoStore-robotlageranlæg i et marked med voksende efterspørgsel på lagerautomation og softwareløsninger
  • Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

    Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

    truck ›Sikkerhed for medarbejderne er afgørende i et travlt lagermiljø, hvor der stilles krav om både hurtig, effektiv og præcis varetransport. Netop sikkerheden er i fokus hos Linde, der lige nu lancerer en række innovative palleløftere, stablere og dobbeltstablere med en særligt beskyttet platform og nye sikkerhedsfeatures
  • Sax- og bomlifte er afgørende på Normals kæmpelager

    Sax- og bomlifte er afgørende på Normals kæmpelager

    truck ›Det er vigtigt at Normals lager i Hedensted fungerer optimalt i alle arbejdstimer. For at tingene hurtigt kan blive fikset har virksomheden derfor anskaffet en Manitou 170AETJ bomlift og to PB Platforms saxlifte
  • DM i Skills baner vej for flere gaffeltruckmekanikere

    DM i Skills baner vej for flere gaffeltruckmekanikere

    truck ›SPONSORERET INDHOLD: Der mangler mekanikere i gaffeltruckbranchen. Det vil GAFSAM lave om på. Ved DM i Skills 2024 sætter brancheforeningen af gaffeltruckforhandlere og -reparatører derfor fokus på arbejdet som gaffeltruckmekaniker, og på uddannelsen der skal sørge for, at  flere unge vælger vejen ind i gaffeltruckbranchen   
  • Technicon og Toyota indgår samarbejde   

    Technicon og Toyota indgår samarbejde  

    truck ›Ved at forene deres styrker i et tæt samarbejde vil Technicon og Toyota Material Handling Danmark tilbyde danske industrikunder endnu flere brugertilpassede og skalerbare løsninger inden for materialehåndtering
  • LogiMAT når nye højder

    LogiMAT når nye højder

    truck ›Den internationale messe for intralogistikløsninger og processtyring, LogiMAT 2024 er overstået og bød på fremgang på tværs af flere nøgletal
  • Linde lancerer nyeste lagerteknologi

    Linde lancerer nyeste lagerteknologi

    truck ›Når Linde-nyhederne dukker op i begyndelsen af 2024 er der ifølge N.C. Nielsen tale om et væld af teknologiske landvindinger, der kan forfine intralogistikken og gøre livet lettere for medarbejdere, der bruger teknologien i hverdagen