Descartes opruster i Norden

Descartes opruster i Norden

Leverandøren af softwareløsninger til logistikintensive virksomheder, Descartes, har ansat Anna Ekvall i rollen som HR-chef for den nordiske virksomhed. Hun skal drive og udvikle virksomhedens HR-spørgsmål, hvor hovedfokus først vil være på at rekruttere it- og salgskompetencer. Anna Ekvall tiltrådte sin stilling den 5. november 2019

- Det føles rigtig godt, at Anna har valgt at følge med os på vores rejse. Hun har solid erfaring med at udvikle effektive HR-organisationer og vi er overbeviste om, at hun med hendes viden og baggrund fra andre IT-tunge virksomheder vil hjælpe os med at udvikle virksomheden, siger Lars Persson, salgschef for Norden på Descartes.

Anna Ekvall kommer senest fra A. Schulman Nordic AB, hvor hun de sidste fem år, har været ansvarlig for HR-spørgsmål i de nordiske lande og Rusland. Før det har hun arbejdet med driftsudvikling og strategisk personaleudvikling hos Ericsson og har også lang erfaring fra organisationer som Business Risk Management Europe, Packplanet og FOI.

- Descartes er en spændende virksomhed, og jeg ser meget frem til at lære en ny branche at kende og hjælpe Descartes med at udvikle sig i samme positive retning. Jeg føler mig fuld af motivation til at være med, og bidrage til Descartes fortsatte succes og håber at kunne tilføje energi såvel som min erfaring fra mange år inden for HR, siger Anna Ekvall.

-hawin

 

Om Descartes

Descartes hjælper kunder i de nordiske lande og globalt, med løsninger der giver adgang til beslutningsstøtte inden for strategisk ruteplanlægning, transportoptimering og toldhåndtering, som er nødvendig for at sikre fuld synlighed og automatisering i hele forsyningskæden.

Descartes løsninger anvendes til planlægning, sporing og opfølgning af leverancer, men også til styring og opfølgning af transportaftaler, servicekvalitet og transportfakturaer. Virksomhedens løsninger giver adgang til globale handelsdata for hurtigt og nemt at oprette og sende import- og eksportmeddelelser og for at sikre, at de overholder de krav og sanktioner der pålægges af forskellige stater og myndigheder. Descartes hovedkvarter ligger i Waterloo, Canada, og man har kontorer og forretningspartnere over hele verden. Det nordiske hovedkontor ligger i Malmö, Sverige.

Læs mere om datafangst

24/3 2020