Bring styrker den nordiske satsning

Bring styrker den nordiske satsning

For at imødekomme den kraftige vækst i e-handlen og kundernes ønsker om hurtigere og grønnere pakkelevering, har Bring besluttet også at bygge en ny fuldautomatiseret lagerløsning i Stockholm. Bring åbner snart sin første fuldautomatiserede lagerløsning i Oslo og flere netbutikker starter op over sommeren

- Vi havde en vækst i antallet pakker fra e-handlen på 48 procent sidste år. På alle de nordiske markeder forventer kunderne, at pakkerne leveres både hurtigere og grønnere. På vores nye fuldautomatiserede lagre bruger vi robotteknologi, digitale løsninger og fossilfrie køretøjer, så vi kan levere pakker ved døren kun få timer efter, at de er blevet bestilt på nettet.

- Dette er et stærkt nordisk initiativ, hvor flere store ting vil ske i fremtiden, og vi får brugt både vores logistiske viden og fleksible leveringstjenester, siger Per Öhagen, Koncerndirektør for division E-handel og Logistik hos Bring.

Snart kan Brings distributionsnetværk kobles til det første fuldautomatiserede lager i Berger uden for Oslo. Løsningen kaldes Shelfless. Dette er udgangspunktet for, hvordan fremtidens lagerløsninger og distributionsformer vil se ud for vores videre nordiske satsning.

Det nye lager i Stockholm bliver det første, der etableres uden for Norge. Koncernens processer og digitale og fysiske tilbud vil være det samme, så kunderne møder en og samme løsning uanset hvilket land de befinder sig i.

Den nye fulfilment løsning i Stockholm skal stå klar allerede næste år og er central for en større nordisk offensiv, som nu gennemføres for at styrke Brings e-handelstilbud med hurtigere og grønnere leveringer.

Med Shelfless-tjenesten vil netbutikkens ordresystemer integreres med Brings, og automatiserede processer sørger for al logistik fra det tidspunkt, der trykkes på købsknappen i netbutikken, til varen leveres sådan som kunderne ønsker det – inklusiv retur.

Pakker plukkes, pakkes og leveres så hurtigt og grønt som muligt. Dette øger effektiviteten og reducerer leveringstiden betydeligt. Den nye digitale løsning giver netbutikker fuld sporbarhed og kontrol over ordrer og produkter fra køb til levering.

- Dette er en vigtig investering i vores ambition om at være førende inden for e-handel i Norden. Kunder, der bruger Shelfless, får også adgang til en digital løsning, hvor de nemt kan få overblik over hele vareflowet. Bring vil være den første nordiske logistikaktør, der tilbyder en fuldautomatiseret lagerløsning, der er integreret i hele distributionsnetværket, siger Öhagen.

-hawin

Læs mere om lagerhoteller

9/6 2021