Efterspørgslen på styring automation af stiger

Efterspørgslen på styring automation af stiger

Manglen på arbejdskraft kombineret med geografiske forhold medfører, at flere lagerførende virksomheder overvejer at øge graden af automation

Del artiklen på

Virksomhederne har fokus på at øge effektiviteten, så de med de eksisterende ressourcer kan producere endnu mere og dermed øge konkurrencefordelen. I den forbindelse er der en lang række teknologiske muligheder, som kan overvejes. Hovedparten omhandler ændringer i den underliggende lagerstyring.

Det er sådan man ser på sagen hos virksomheden Roima Danmark, der udvikler lagerstyringssystemet LOGIA. Hos virksomheden oplever man at mange virksomheder netop vælger LOGIA med henblik på at opnå en maksimal udnyttelse af lagerkapaciteten. Samtidigt handler det om, at det automatiske lagerudstyr og det manuelle lager styringsmæssigt integreres i én samlet løsning. Det sikrer en effektiv håndtering af varer lige fra den første modtagelse til afsendelse.

LOGIA giver mange muligheder for at arbejde smartere, mere hensigtsmæssigt og ikke mindst korrekt. I overensstemmelse med lean eliminerer brugen af systemet unødvendige håndteringer, processer og registreringer.

Mange virksomheder oplever, at logistikken bliver mere og mere kompleks, også dette kan imødekommes med LOGIA, da systemet styrer processerne, så alle arbejder målrettet på færdiggørelse af de opgaver, der skal udføres for at sikre interne og eksterne leverancer.

Roimas arbejde med optimering af logistikken hos en lang række virksomheder har bekræftet, at der er et stort potentiale for optimering, som kan realiseres via kombinationen mellem LOGIA og moderne lagerautomation.

-hawin

 

Læs mere om lagerstyring

10/3 2023