25 år hos Langebæk

25 år hos Langebæk

Hos rådgivervirksomheden Langebæk har opgaverne gennem årene bevæget sig fra operationelle og teknikorienterede projekter til forretningsudvikling og strategisk rådgivning af kunderne. Direktør Lars Bek Jensen har været med til at gennemføre kursskiftet. Nu har han 25 års jubilæum hos Langebæk

1. december kan Lars Bek Jensen fejre 25-års jubilæum hos Langebæk. Efter ingeniøruddannelsen i virksomhedsteknologi fra AUC blev han i 1996 ansat som projektingeniør.

I 2001 blev han medejer, og i 2003 sammen med Peter Gyldendal indsat i et glidende, planlagt generationsskifte med stifteren Torsten Langebæk.

Han indtrådte i 2003 i bestyrelsen. Generationsskiftet var tilendebragt i 2009, hvor han sammen med administrerende direktør Peter Gyldendal blev majoritetsejer.

I starten arbejde Lars Bek Jensen især med det operationelle og teknikorienterede i projekter for kunderne, men gradvist er fokus ændret til at handle om forretningsudvikling og den strategiske rådgivning af kunderne, som i dag tæller både mindre og store kunder, herunder en stor del af de vigtigste detailkæder i hele Skandinavien.

Udviklingen har siden 1996 løftet supply chain og logistik fra ”need to have” til en strategisk rolle og en vigtig konkurrenceparameter i mange virksomheder. Her har han og Langebæk spillet en central rolle som strategisk rådgiver for kunderne.

Nye handelsmønstre med online salg, avancerede logistikcentre samt IT er i disse år medvirkende til, at det er endnu vigtigere at få foretaget analyser og træffe de rigtige beslutninger på logistikområdet.

Gennem årene har han ved siden af udviklingen af Langebæk været involveret i et stort antal projekter i Nordeuropa. Logistik og supply chain har alle dage været lige så meget arbejde som en hobby for ham.

-hawin

Læs mere om logistikløsninger

29/11 2021