Aabenraa Kommune sælger erhvervsjord ved Padborg til Hummel

Aabenraa Kommune sælger erhvervsjord ved Padborg til Hummel

I det internationalt, strategisk vigtige erhvervsområde i og omkring Padborg har det dansk-internationale sportsbrand Hummel købt erhvervsjord af Aabenraa Kommune, hvor firmaet vil bygge et lager- og distributionscenter på mere end 22.000 kvadratmeter

- Det glæder mig rigtig meget, at vi er nået i hus med at tiltrække en stærk køber til en del af den grund, som vi strategisk har købt og arbejdet med i et godt stykke tid. Hummel bliver en del af det erhvervsområde, hvor vi allerede sidste år solgte en datacentergrund. Grundene ligger lige ved motorvejen E45, hvilket er en attraktiv placering.

Sådan lyder det fra borgmester Thomas Andresen, efter Hummel har fortalt deres planer til offentligheden om deres automatiserede lager- og distributionscenter, der skal håndterer forsendelser til mere end 30 lande.

Med opkøbet viser Aabenraa Kommune igen, at kommunen orienterer sig efter erhvervslivets forventede behov.

- I samarbejde med erhvervslivets aktører styrker og understøtter vi konstant de fortsatte store vækstpotentialer i kommunen, som der netop er her, og som jeg er stolt over, at en stor international virksomhed med danske rødder har set. Hummels tilstedeværelse er et synligt signal om, at Aabenraa Kommune på det internationale landkort har en vigtig placering, siger Thomas Andresen og fortsætter:

- Vi høster frugterne af et langt, strategisk arbejde i området, som vi på trods af coronakrisen formår at gennemføre. Vi vil erhvervslivet, og det er dette salg i mine øjne et synligt bevis på.

-hawin

Læs mere om logistikløsninger

10/11 2020
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Lindab

  Lindab

  Industriporte. Stærke og energirigtige porte. Dansk produceret med kort levering
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer
 • Hans Høj Lagerinventar

  Hans Høj Lagerinventar

  Lagerinventar til kontor, produktion og lager.