Apport går 'all in' i Norge

Apport går 'all in' i Norge

Med åbning af kontor i Stabekk og ansættelse af Maiken Therese Kallesen som Business Development & Sales Manager kommer Apport endnu tættere på de norske kunder

 Efter mange år på det norske marked, har Apport valgt at etablere sig permanent med en afdeling i Stabekk tæt på Oslo.

-Grunden til at vi nu opretter permanentadresse og norsk AS er at kundemassen og interessen nu er så stor at det kræver lokal tilstedeværelse, udtaler CEO fra Apport Systems Norge AS, Asger Sandberg Petersen.

Apport Systems Norge AS får kontor i Holtet 45, Stabekk og er derfor centralt placeret i forhold til de norske kunder.

Og den 1. februar 2020 begynder Maiken Therese Kallesen som Business Development & Sales Manager i afdelingen.

Hun kommer fra en stilling hos Swisslog Norge som Senior Sales Manager og har mere end 10 års erfaring indenfor logistikbranchen. Denne erfaring kommer hun til at drage nytte af, da hun hos Apport Systems Norge AS bliver det primære ansigt udadtil på det norske marked.

- Vi er utroligt glade for at have fået Maiken med på holdet. Hun er et kendt og respekteret ansigt i den norske logistikbranche og har et indgående kendskab til branchen. Vi er sikre på at Maiken med hendes ballast kan sikre Apports fortsatte succes og udvikling i Norge, udtaler CEO fra Apport Systems Norge AS, Asger Sandberg Petersen.

Apport Systems Norge AS desuden, at der skal ansættes flere medarbejdere i den nærmeste fremtid.

-Selvom det er dejligt at være dansk i Norge, så bliver det godt med lokalrepræsentation, da vi derved kommer tættere på det norske marked og vores norske kunder, udtaler CEO fra Apport Systems Norge AS, Asger Sandberg Petersen.

Om Apport
Apport er en skandinavisk forankret logistikvirksomhed, der har optimeret lagerlogistikken for virksomheder i mere end 10 lande siden 2000. Apport har i dag mere end 90 kunder der bruger Apports eget udviklede lagerstyringssystem (WMS). Med udviklingskontor i Danmark og Polen hjælper Apport virksomheder med at forbedre deres interne logistik.

-lipe

Læs mere om logistikløsninger

10/12 2019