Blue Water åbner i Trinidad

Blue Water åbner i Trinidad

Blue Water Shipping åbner kontor i Trinidad & Tobago for at udvide servicen til olie- og energisektoren i Caribien

Transport- og logistikkoncernen Blue Water Shipping har gennem årtier serviceret den globale olie- og energibranche.  Fokus er at levere effektive løsninger af høj kvalitet samt være til stede på branchens nøglelokationer.  Den stigende udvikling indenfor olie- og gasaktiviteterne i Caribien og den nordøstlige del af Sydamerika har medvirket til, at Blue Water nu åbner kontor i Trinidad & Tobago.

- Vi oplever et stigende behov for vores services i denne region, og det er derfor et naturligt skridt for os at åbne kontor i Trinidad. Det gør, at vi er i stand til at servicere eksisterende såvel som nye kunder med vores store udvalg af logistikydelser.  Vi vil især fokusere på komplet projektstyring af transport og logistik, da vi har stor erfaring indenfor dette område, udtaler Brent Patterson, Blue Waters Regional Director for Energy & Projects Americas.

Sidste måned bekendtgjorde Blue Water, at firmaet havde åbnet et andet kontor i regionen – i Guyana. Blue Water har således gjort en ekstra indsats for at vinde en stærk position i dette vækstmarked, som firmaet allerede har serviceret igennem flere år.

- Vi har i de seneste år været involveret i en række forskellige energi- og projektrelaterede transport- og logistikopgaver i regionen.  Og vi er stolte af, at vores globale erfaring og ekspertise har medvirket til, at disse projekter er blevet udført med succes. Det beviser, at vores setup er fleksibelt og pålideligt, siger Brent Patterson.

Fra kontorerne i Guyana og Trinidad vil Blue Waters medarbejdere fokusere på at vedligeholde og udvide den eksisterende kundebase. Dette vil ske i tæt samarbejde med andre Blue Water-kontorer, som er specialiserede indenfor projekttranporter.

Blue Water har også indgået samarbejde med Peterson Logistics i Guyana og Trinidad. Med over 150 lokale medarbejdere er Petersen stærkt repræsenteret i Caribien, hvor de supporterer kunderne med integreret logistik fra firmaets kontorer i Trinidad, Guyana og Surinam.

- Samarbejdet med Blue Water Shipping sikrer, at vores kunder kan drage nytte af fuldt integrerede lokale services, som leveres i overensstemmelse med internationale normer. Sammen vil vi udnytte vores strategiske ekspertise og avancerede teknologi til at levere de bedst mulige løsninger til vores kunder, siger Maarten Spiljard, Regional Director i Peterson Logistics.

Brent Patterson ser også frem til samarbejdet:

- Ved fælles kræfter vil vi være i stand til at levere transport og logistik af den høje kvalitet, som branchen fordrer. Begge firmaer har en stærk indstilling til at skabe de rigtig løsninger til hver enkelt kunde, og ved at forene vores omfattende udvalg af in-house eksperter og intern erfaring kan vi styre og udføre projekterne i Caribien.

Blue Waters globale netværk af over 60 kontorer arbejder tæt sammen om at levere serviceydelser til kunderne, og firmaet råder over en lang række interne kompetencer: ingeniører, erfarne projektspeditører, IT-udviklere samt HSEQ-eksperter. Mængden af disse interne kompetencer vil blive udvidet alt efter markedets behov og krav.   

-hawin 

Læs mere om logistikløsninger

25/2 2020
 • Lindab

  Lindab

  Industriporte. Stærke og energirigtige porte. Dansk produceret med kort levering
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Hans Høj Lagerinventar

  Hans Høj Lagerinventar

  Lagerinventar til kontor, produktion og lager.
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer