Blue Water ekspanderer i Guyana

Blue Water ekspanderer i Guyana

Den danske transport- og logistikkoncern har overtaget Falcon Logistics, som har en stærk position i Caribien. Med opkøbet udvider Blue Water paletten af serviceydelser i området med offshore base,lager samt lokal logistikhåndtering og levering

-Opkøbet af Falcon Logistics er en vigtig milepæl for vores aktiviteter i regionen, og det er endnu en betydelig investering i den caribiske region for os. Vi glæder os samtidig til at kunne byde flere end 40 nye kolleger i Guyana velkommen i Blue Water-familien, siger Thomas Bek, COO, Energy, Port & Projects, Blue Water.

Opkøbet af Falcon Logistics er et naturligt skridt for Blue Water. Aktiviteterne har været stødt stigende i Guyana siden Blue Water i 2020 etablerede kontor i Georgetown, som er centrum for olie- og gassektoren, hvor der estimeres at være oliereserver på 10 milliarder tønder. Udvindingen er stadig i sin begyndelse men vil vokse betydeligt de kommende år.

-At få tilført personale, ekspertise og aktiver fra Falcon Logistics matcher vores forretningsplan i Caribien. De nye medarbejdere, ejendomme og udstyr samt lager sætter Blue Water i stand til at fortsætte fremgangen i det lokale marked, siger Thomas Bek.

Lokal ekspertise og international erfaring under et tag
Falcon Logistics har fuld tillid til, at Blue Water vil lykkes med at kombinere de to firmaers styrke således, at både nuværende og fremtidige kunder vil drage fordel af opkøbet.

-Vi er stolte af at blive en del af Blue Water-familien, da det vil forbedre mulighederne for fortsat vækst i Guyana og Caribien. Og det vil være til gavn for både eksisterende og kommende kunder, at vi kombinerer Falcons lokale ekspertise med Blue Waters internationale erfaring og netværk, siger Jennifer Falconer, medstifter af Falcon Logistics.

Fakta
Blue Water Shipping har hovedsæde i Esbjerg, hvor firmaet blev grundlagt for knap 50 år siden. I dag er der ca. 1750 ansatte på flere end 60 kontorer i verden.

Forretningen er delt i to divisioner:

Road, Sea & Air, der omfatter forretningsområderne: Road, Sea & Air, Reefer Sea & Air, Marine Logistics samt North Atlantic.

Energy, Ports & Projects, der omfatter forretningsområderne: Energy &Projects, Renewables samt Port Service.

-lipe

Læs mere om logistikløsninger

25/2 2022