Dachser Award 2019 til innovativt SCM-projektVinderen af Dachser Award 2019 Marc Mølgaard sammen med René Sidor, Managing Director for Dachser Nordic. Foto: Carsten Snejbjerg.

Dachser Award 2019 til innovativt SCM-projekt

Marc Mølgaard har vundet førsteprisen for sit afgangsprojekt på CBS om, hvordan man kan imødekomme kundernes krav til lead times ved hjælp af Operations and Supply Chain Management

Supply Chain Leaders Forum blev i sidste uge afholdt på Copenhagen Business School på Frederiksberg.
SCM-entusiaster fra nær og fjern, fra virksomheder, DTU og CBS var samlet, da der blev blev uddelt priser for de bedste afgangsprojekter fra diplomuddannelser og kandidatuddannelsen i SCM på CBS og DTU.
Og med en deltagerliste på 250 personer var der stor opbakning.
Dachser deltog igen i år med en Dachser Award for Best CBS GD-SCM Final Project.

Vinderen af Dachser-prisen 2019 blev Marc Mølgaard. Han har skrevet afgangsprojekt på CBS om, hvordan man kan imødekomme kundernes krav til lead times ved hjælp af Operations and Supply Chain Management (OSCM) under titlen 'Meeting customers' lead time requirement through OSCM action'.

I det vinderprojektet har Marc Mølgaard udviklet en metode, der er generisk og kan implementeres af en hvilket som helst produktionsvirksomhed, der oplever udfordringer med kundeservice og restordrer, langsom produktion og høj kapitalbinding.

Innovation er nøglen til vækst
René Sidor, Managing Director for Dachser Nordic A/S havde æren af at overrække prisen og en check på 15.000 kroner. For ham er det vigtigt at støtte op om et arrangement som Supply Chain Leaders Forum, hvor supply chain-eksperter mødes og inspireres af hinanden til at tænke innovativt:

- Det er et privilegium for Dachser at være til stede her i dag, og vi er meget beærede over at få lov til at uddele prisen for Best CBS GD-SCM Final Project, ligesom vi har i tidligere år. Hos Dachser sætter vi meget stor pris på entrepreneurship og på mennesker, der har modet til at innovere. For os er innovation nøglen til vækst og succes. Derfor gik dette års Dachser Award til et ekstremt innovativt afgangsprojekt, fortæller René Sidor.

Temaet for årets konference var 'Sustain the chain'. Med et stadigt større fokus på bæredygtighed i samfundet skal logistikken kunne følge med. Derfor var der fokus på, hvordan de bedste af de bedste kan levere resultater i verdensklasse, mens de konstant balancerer risici og bæredygtighed i forsyningskæden.

Blandt dagens talere var Camilla Brückner, direktør for FN's udviklingsprogram UNDP's nordiske kontor i Danmark, Omera Khan, Professor of Supply Chain Management, og Thorsten Steenholt, Executive Vice President, Global Operations, fra Chr. Hansen A/S.

Om Dachser:
Dachser, en familieejet virksomhed med hovedkvarter i Kempten i Tyskland, er blandt de førende logistikvirksomheder i Europa.

Virksomheden leverer omfattende transportlogistik, oplagring og kundespecifikke services inden for tre forretningsområder: Dachser European Logistics, Dachser Food Logistics og Dachser Air & Sea Logistics. Omfattende og tværfaglige serviceydelser som f.eks. kontraktlogistik, konsulent- og rådgivningsydelser og industrispecifikke løsninger er også indeholdt i virksomhedens produktportefølje.
Med 30.600 medarbejdere på 399 faciliteter over hele verden opnåede Dachser i 2018 en nettoomsætning på 5,6 mia. euro og håndterede i alt 83,7 mio. forsendelser med en samlet vægt på 41,3 mio. tons. Dachser er repræsenteret med egne landeorganisationer i 44 lande.

-lipe

Læs mere om logistikløsninger

18/9 2019
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Hans Høj Lagerinventar

  Hans Høj Lagerinventar

  Lagerinventar til kontor, produktion og lager.
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Lindab

  Lindab

  Industriporte. Stærke og energirigtige porte. Dansk produceret med kort levering
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning