DB Schenker samler norden i et nyt Cluster Nordics

DB Schenker samler norden i et nyt Cluster Nordics

Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige bliver integreret i en fælles clusterorganisation i logistikkoncernen DB Schenker. Peter Nurmi er udnævnt som ny CEO for det nye Cluster Nordics og får ansvaret for mere end 6000 medarbejdere

Del artiklen på

DB Schenker, en af verdens førende globale logistikudbydere, omstrukturerer nordiske forretningsaktiviteter og kombinerer landene Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige i ét cluster. Den nye organisation træder i kraft den 1. april 2023, og vil ledes af Petteri Nurmi. Med dette valg, vil virksomheden 'sætte kursen mod en succesfuld fremtid' og tilpasser sig et forretningsmiljø, hvor mange multinationale kunder allerede opfatter disse lande som ét integreret nordisk marked.

-Med Petteri Nurmi, som er fra Finland, vil en fremragende leder med stor erfaring inden for europæisk og global logistik lede den nye organisation, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

 Peter Nurmi er udnævnt som ny CEO for DB Schenkers nye Cluster Nordics

Nurmi begyndte sin karriere hos DB Schenker for omkring 25 år siden, og har tidligere været administrerende direktør for DB Schenker i Finland siden 2018. Cluster-ledelsen er blevet sammensat af erfarne ledere fra DB Schenkers egne enheder og vil referere direkte til den nye administrerende direktør, Petteri Nurmi.

Strømlinede processer
-Med denne nye struktur i norden styrker vi DB Schenkers position på det europæiske og globale marked, og er dermed i stand til at strømline vores processer, samt dække kundernes forventninger bedre. I den forbindelse er vi afhængige af et meget erfarent team, der vil levere toppræstationer til vores kunder under ledelse af Petteri Nurmi, fortæller Helmut Schweighofer, CEO Region Europe for DB Schenker, og fortsætter:

-Samtidig vil vi gerne takke Henrik Dam Larsen, administrerende direktør for DB Schenker Danmark, som har besluttet at fratræde den 31. marts, for hans bidrag til vores forretning og teamet gennem hans 12-årige karriere hos DB Schenker.

-Med vores nye stærke 'One Nordics' markedsposition inden for luft-, sø- og kontraktlogistik, opnår vi en masse og kan forbedre vores ressourcer for at styrke vores markedsposition. På den måde kan vi arbejde endnu mere effektivt for vores kunder og leve op til de høje forventninger, der stilles til os, fortæller Petteri Nurmi i forbindelse med sin udnævnelse som ny administrerende direktør for DB Schenker Cluster Nordics.

Over 1850 lokationer
Det nye Cluster Nordics kombinerer den omfattende produktportefølje og innovative løsninger fra de lokale enheder i Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige, og har mere end 6.000 medarbejdere, og en samlet omsætning på næsten 3 mia. euro. Indlejret i DB Schenkers unikke netværk med mere end 1.850 lokationer verden over, er Cluster Nordics samarbejdspartner for den globale økonomi og tilbyder nationale og internationale transportløsninger fra en enkel udbyder.

-lipe

Læs mere om logistikløsninger

21/3 2023
 • REOLUX DANMARK

  REOLUX DANMARK

  Totalleverandør indenfor lagerinventar
 • Kardex

  Kardex

  Automatiserede lagersystemer der optimerer din lagerlogistik.
 • Scan-Flex

  Scan-Flex

  Indret lageret med omtanke - tag Scan-Flex med på råd
 • Dan-doors

  Dan-doors

  Sikre og effektive dør- og portløsninger. Kvalificeret rådgivning fra eksperter.
 • Reoler A/S

  Reoler A/S

  Pallereoler – Lagerreoler og andet Lagerinventar – Helt enkelt!
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • Stow Nordic

  Stow Nordic

  Professionelle Lagerløsninger
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer
 • Hans Høj Lagerinventar

  Hans Høj Lagerinventar

  Lagerinventar til kontor, produktion og lager.