DB Schenker sikrer leveringer med Zetes

DB Schenker sikrer leveringer med Zetes

Den globale logistikleverandør implementerer håndholdte Zebra-terminaler og total service i Danmark og Sverige. Det skal sikre problemfri levering og optimeret værdikæde og er den del af en bredere europæiske implementering

Zetes vil integrere de robuste TC75x Android mobile terminaler med DB Schenkers egetudviklede transport- og terminal management system (TMS). Det sker for at muliggøre en helt problemfri ind- og udgående logistik på tværs af DB Schenkers depoter.

Derudover vil Zetes hjælpe overflytningen fra Mobile til Android-enheder, som skal gennemføres fordi Microsoft fremover afvikler supporten af Windows Mobile. Implementeringen på tværs af Europa giver en førende, fremtidssikret værdikæde, der støtter op om DB Schenkers konkurrencemæssige fordel som en international logistikudbyder.

 Ulf Larsson, Service Manager Mobility hos DB Schenker udtaler:

- Ud fra DB Schenkers globale IT-strategi har vi valgt Zetes som den europæiske leverandør af håndholdte enheder og fuldt administrerede service. Zetes globale rækkevidde kombineret med tilstedeværelsen i Norden har, såvel som virksomhedens spænd af produktportefølge og ekspertice, været den vindende kombination i dette europæiske projekt. 

Håkan Hammar, Country Manager hos Zetes i Sverige tilføjer:

- Ved at standardisere og tilpasse sig den seneste teknologi vil DB Schenker styrke sine mobile strategi- og leveringsprocesser. DB Schenker vil have den synlighed, der er nødvendig for at skabe merværdi for sine kunder. Vi ser frem til fortsat at støtte virksomheden i denne implementering.

-lipe

Læs mere om logistikløsninger

15/2 2020
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Hans Høj Lagerinventar

  Hans Høj Lagerinventar

  Lagerinventar til kontor, produktion og lager.
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Lindab

  Lindab

  Industriporte. Stærke og energirigtige porte. Dansk produceret med kort levering