Dematic præsenterer fremtidens handel på Logistik & Transport 2019

Dematic præsenterer fremtidens handel på Logistik & Transport 2019

Dematic, der er leverandør af integreret automatiseringsteknologi, software og serviceydelser til optimering af forsyningskæden, præsenterer fremtidens handel på logistikmessen Logistik & Transport 2019, den 5.-6. november 2019, i Gøteborg

På Dematics stand vil der blive vist film af nogle af de spændende nye teknologier, der transformerer logistikdriften, herunder intelligent iQ-software, AI-styrede robotplukningssystemer og automatiseret micro-fulfilment.

Det vil også være muligt for besøgende at afprøve Dematics iQ-software som virtual reality, hvor man træder ind i en dynamisk simulering af et distributionscenter, som efterligner virkningen af driftsmæssige ændringer digitalt, f.eks. i forbindelse med Black Friday, hvor salget peaker. Den perfekte måde at få et indblik i og forberede sig på fremtiden. 

Digitalisering, robotteknologi og intelligente teknologier forandrer forsyningskæderne og de underliggende logistiksystemer. Hvis virksomhederne i Norden skal forblive konkurrencedygtige, skal de udvise beslutsomhed for at udnytte fordelene ved de nye teknologier optimalt," siger Thorsten Hansen, Sales Director Nordics hos Dematic.

- Vi står stærkt i forhold til at hjælpe disse virksomheder med at tage udfordringen op, og det er grunden til, at vi nu fokuserer indsatsen på Norden og udvider vores team her til over 60 medarbejdere for at understøtte vores voksende kundebase i området.

Dematic har designet og implementeret avancerede løsninger til nogle af de største dagligvarekæder i Norden – såsom Salling Group, COOP og Netto – og har for nylig vundet en kontrakt om at levere en automatiseret sorterings- og sekvenseringsløsning til Vectura AS, der er Norges førende logistikvirksomhed for alkoholholdige drikkevarer. 

Dematic har som global virksomhed implementeret mere end 6.000 integrerede systemer og har over 7.000 medarbejdere.

Selv om Dematic ser fremad, har virksomheden først og fremmest fokus på at finde løsninger på de daglige udfordringer, som fagfolk står over for, hvad enten det drejer sig om at forbedre produktiviteten, reducere fejlrater og håndtere returvarer effektivt eller løse problemer på arbejdspladsen, sikre skalerbarhed og fremtidssikre kundernes processer. 

Dematic vil bruge Logistik & Transport 2019 til at få en snak med fagfolk inden for forsyningskæden om nuværende og fremtidige udfordringer for bedre at kunne forstå systembehovene nu og i fremtiden. 

Besøg Dematic på stand A03:63, og få et indblik i fremtiden inden for intelligent logistik.

-hawin

Læs mere om logistikløsninger

31/10 2019