Goddag og tobak

Goddag og tobak

V2 Tobacco vokser og hilser ordretilgangen velkommen ved at investere i sin anden lagerautomat

En ægte interesse for røgfri tobak førte til, at brødrene Marc og Patrick Vogel besluttede at starte V2 Tobacco i 2006. Produktionen startede i det små, men en gradvist stigende efterspørgsel gjorde, at fabrikken hurtigt blev for lille.

I dag laver V2 Tobacco portion, løs snus og chewing tobacco af højeste kvalitet til den lavest mulige pris i en af Skandinaviens mest moderne tobaksfabrikker.

Den 4.900 kvadratmeter store fabrik i Silkeborg har kapacitet til at levere store samlede ordrer uden problemer, og når alle produktionslinjer på fabrikken er i drift, kan de producere 40 millioner dåser om året. V2 Tobacco stræber mod at få deres produkter på markedet hurtigst muligt. Dette lykkes dem ved finjusterede operationer og en løbende optimering af den interne produktion.

Strømlinede plukkeprocesser

I 2014, investerede de i deres første lagerautomat, en ShuttleXP fra Kardex Remstar.

- Takket være lagerautomaten har vi strømlinet vores plukningsprocesser og sikret endnu hurtigere leverancer, siger Jakob Nielsen, Logistikchef hos V2 Tobacco A/S.

Da den voksende virksomhed havde brug for at øge sin kapacitet yderligere, valgte de at investere i endnu en Shuttle XP.

- Automatisering gør optimal brug af gulvarealet og skaber også et godt arbejdsmiljø med øget ergonomi, fortsætter Jakob Nielsen.

Den nye automat er blandt andet udstyret med en software-pakke, der tillader individuel hyldehøjde, i forhold til hver brugers foruddefinerede ønsker, og betjeningsåbningen har automatisk lys, således at medarbejderen let kan orientere sig.  Automaten blev installeret på 4 dage og er nu klar til brug.

-hawin

V2 Tobacco har netop investeret i lagerautomat nummer to, hvilket er med til at effektivisere plukkeprocesserne yderligere.

 

Læs mere om logistikløsninger

10/4 2018