Kardex rekrutterer ny direktør for New Business i Norden

Kardex rekrutterer ny direktør for New Business i Norden

Kardex rekrutterer Jørgen Flemming Ladefoged som ny direktør for New Business i Norden, og styrker dermed det nordiske team, hvilket generelt understøtter virksomhedens ønske om fortsat vækst i regionen

Jørgen Flemming kommer med en stærk erfaring fra intralogistikbranchen, senest som stifter af EffiMat, hvor han var CEO gennem 10 år.

Før det arbejdede han bl.a. som International Senior Sales Manager hos SSI Schäfer, administrerende direktør hos Handler A/S, Business Manager, Scandinavia hos Dematic og Business Unit Manager, Scandinavia hos Siemens Logistics Systems.

Dertil kommer en række tillidserhverv som medlem af 'Digital Valley', der har til formål at fremme innovationssamarbejdet mellem Danmark og Tyskland, og Jørgen Flemming har ligeledes siddet i Odense Robotics bestyrelse gennem mere end fem år.

Selv siger han:

- Jeg har brugt mere end 20 år på at arbejde for innovative intralogistiske virksomheder, der sætter nye standarder for automatiserede lager- og plukløsninger. Det er overflødigt at sige, at jeg er super glad for at fortsætte med at gøre det, jeg holder af, i regi af det vi kan tilbyde i Kardex.

Som led i at være en af de mest innovative leverandører af moderne pluk- og lagerløsninger, der reelt kan effektivisere kundernes processer, har Kardex i de senere år videreudviklet sin velkendte produktportefølje gennem investeringer i robotvirksomhederne Robomotive og Rocket Solution samt etableret partnerskab med Autostore.

- Kardex har nu en af de bredeste porteføljer indenfor robotpluk, og automatisk materialehåndtering. Og jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med kolleger og kunder om at skabe de løsninger, der giver mest værdi for dem, Jørgen Flemming Ladefoged.

-hawin

 

 

Læs mere om logistikløsninger

29/11 2021