Kompleksiteten er for opadgående

Kompleksiteten er for opadgående

Fagfolk over hele verden rapporterer om større kompleksitet i deres supply chain. Kun 1 ud af 10 virksomheder er på forkant med stigende supply chain-udfordringer. Det viser en ny analyse

Körber har nu offentliggjort resultatet af deres analyse ”2020 State of Supply Chain Complexity Survey”, der bl.a. viser, at 91% af de adspurgte ikke er på forkant med tiltagende udfordringer i deres supply chain

Flere produkter, nye distributionskanaler samt øgede kundekrav er alle med til at gøre forsyningskæden mere kompleks. For bedre at forstå hvilke udfordringer virksomhederne står overfor, igangsatte Körber en spørgeundersøgelse baseret på mere end 1.200 respondenter.

Undersøgelsen har fokus på, hvordan supply chain-kompleksitet håndteres, herunder hvordan de adspurgte går fra manuelle til automatiserede processer.

Analysen viser bl.a., at følgende udfordringer oftest bidrager til større kompleksitet:

  • 48% - Integration og sikring af at software, materialehåndteringsudstyr (MHE) og teknologi arbejder sammen gennem hele det logistiske økosystem
  • 46% - Integration af funktioner i hele forsyningskæden – fra produktion til slut-kunde
  • 46% - Imødekomme kundekrav ift. hastighed, omkostninger samt tilpasning

Nøglen til at håndtere disse udfordringer kan være en optimering af processerne i forsyningskæden, hvor løsninger og systemer kan arbejde sammen uanset niveauet af manuelle eller automatiserede processer.

Jysk er en af de virksomheder, der har valgt at optimere deres supply chain ved at udvide med et nyt, automatiseret distributionscenter i Ecser, Ungarn, for at kunne tilbyde hurtigere levering til deres kunder i Central-Europa.

Jysk har her valgt Körber til at levere en fuldautomatisk løsning, der omfatter integration af supply chain software, automatiseringsløsninger, materialehåndteringsudstyr samt rådgivning og implementering.  

-hawin

 

Hele ”2020 State of Supply Chain Complexity Survey” kan downloades her

 

Om “2020 State of Supply Chain Complexity Survey”
Analysen er baseret på en spørgeundersøgelse med svar fra 1.200 teknologieksperter i otte forskellige lande - alle på ledelsesniveau med ansvar for virksomhedens drift af forsyningskæden.

Læs mere om logistikløsninger

26/10 2020