LogiMAT 2020 er aflyst

LogiMAT 2020 er aflyst

Den 18. internationale messe for intralogistikløsninger og processtyring, LogiMAT 2020, er aflyst. Spredningen af Coronavirus i Tyskland har ført til et officielt påbud fra sundhedsmyndighederne om aflysning

På trods af de problemer, der er forbundet med Coronavirus, har arrangøren af LogiMAT 2020,  EuroExpo Messe- und Kongress-GmbH i München sammen med Messe Stuttgart Conferencecenter og de relevante lokale myndigheder hidtil anset det som muligt at gennemføre LogiMAT 2020. De lokale myndigheder for folkesundhed i Esslingen så indtil for nyligt ingen større trussel mod udstillere og besøgende.

Tingene har imidlertid ændret sig og i går lød meldingen fra de tyske  sundhedsmyndigheder at risikoen for spredning af Coronavirus i Tyskland accelerede. I Stuttgart-regionen er situationen dermed bleve mere akut hvorved LogiMAT-messen altså er blevet særlig berørt.

Kontoret for offentlig orden i Leinfelden-Echterdingen, der handler efter retningslinjerne fra det ansvarlige kontor for folkesundhed for regionen Esslingen, meddelte derfor arrangørerne i går, onsdag den 4. marts, klokken 17.17, at LogiMAT 2020 skulle aflyses.

- Det er bittert i betragtning af den overvældende betydning LogiMAT i Stuttgart har for den globale intralogistikindustri. Aflysningen af LogiMAT 2020 på grund af eksterne og uforudsigelige omstændigheder er hidtil uset i begivenhedens 18-årige historie. På trods af en enorm arbejdsindsats, har vi ikke kunnet finde en senere dato for begivenheden i 2020, så det er med stor beklagelse, at vi har besluttet at helt at aflyse LogiMAT 2020, forklarer Christoph Huss, Managing Partner for EuroExpo.

Den næste LogiMAT finder sted i Stuttgart fra 9. til 11. marts, 2021.

-hawin

Læs mere om logistikløsninger

5/3 2020